Haberler

Sarıyer Sahilinde Ölü Yunus Bulundu

Güncelleme:

Sahil kenarında dün akşam balık tutanlar denizde ters dönmüş yunusu fark ederek durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen deniz polisi ters dönmüş yunusu denizden sahile çıkardı. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yunusun öldüğü anlaşıldı.

Sahilde balık tutan ve yürüyüş yapanların bazıları yunusun fotoğraflarını çekti, bazıları da yaklaşarak elleriyle dokundu. Göz kısımlarında kan bulunan yunus, daha sonra çevredekiler tarafından tekrar denize atıldı.

Sarıyer Sahilinde Ölü Yunus Bulundu

"GÖZÜNDEN YARALANMIŞ AMA NE YARASI OLDUĞU BELLİ DEĞİL"

Tarabya sahilinde balık tuttuğunu söyleyen Zeki Gökay, "Kıyıya çıkmış hayvan, gözünden yaralanmış. Ama ne yarası olduğu belli değil. Ben burada balık tutuyordum. Yunus kıyıya doğru geldi. Sahil güvenlik geldi kıyıya çıkardım" dedi.

Sarıyer Sahilinde Ölü Yunus Bulundu

"ÇOK ÜZÜLDÜM İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜYORUM"

Sahilde yürüyüş yapan Kıymet Ada ise "Ben de olduğunu anlamadım, sordum, yunus balığı kıyıya vurmuş onu da sahile çıkarmışlar. Sonra polisler geldiler, baktılar bir şey yapmadılar daha sonra da gittiler. Boğazdan yunusların çok geçtiğini görüyorum ama buna ilk defa rastlıyorum. Çok üzüldüm yunuslar çok değerli hayvanları" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (19)

SERKAN:

AMAN GÖRSEN NE HABER YA . . . . VERGİLERİ DÜŞÜRÜN ASKERİ ÜCRETİ ARTTIRIN TAŞOREN DİYE BİŞEY KALMASIN ALIN DEVLET KADROSUNA UZATMAYIN HALKIN REFAHI İÇİN ÇALISIN YETER ARTIK DOLDURDUNUZ DA CEPLERİNİZİ ARTIK VATANDAŞLARA BAKIN VATANDAŞLARA . . .

9
2
yanıtYanıtla
Dilenci Abidin® (dua sürmenajı şu an):

''askeri'' sözcüğü kışladadır canımın içi, senin bahsettiğine ''asgari'' derler. . .

yanıt1
yanıt3
SERKAN:

SENİN TAKINTIDA BU İŞTE ANLAMIŞIN DAHA NE MALLIK YAPIYOSUN TUZUN KURU BELLİ YÜRÜÜ DİLENCİ SENİ ASGERİ OLSUN BAKALIM ADAMA BAKYA

yanıt0
yanıt2
DİLENCİ ABİDİN® (DUA SÜRMENAJI ŞU AN):

SERKAN, ''asgeri'' de değil, bak bir daha yazayım, büyük harflerle yazmayı sevmediğim halde senin için bir defalığına yazıyorum, zira tüm içeriği büyük harfle yazanlarda ya ''aşağılık kompleksi'' ya da ''büyüklük kompleksi'' olduğunu yazar bilimseller, inanırım. ''ASGARİ. . . ASGARİ. . . A-S-G-A-R-İ'' Oldu mu? Haaa bu arada, ''canımın içi'' sözümü geri alıyorum, senin gibisine çok fazla. . .

yanıt2
yanıt0
DİLENCİ ABİDİN® (DUA SÜRMENAJI ŞU AN):

TAŞOREN diye birşey de yok zaten ''Demirören'' gibi, ona da TAŞERON, yani T-A-Ş-E-R-O-N'' denir. (önceden yazmayı unuttuğum için affola)

yanıt2
yanıt0
Memduh:

Yazik yaaa, keske önceden müslüman olsaydi da öyle gitseydi öte tarafa. . .

2
6
yanıtYanıtla
dddd:

ne dalga geçiyon mal

yanıt3
yanıt0
Memduh:

DDDD''ye. . . Yunuslarin kafalarinin bazi insanlardan, örnegin seninkinden daha fazla calistigi icin olabilir mi acaba?

yanıt4
yanıt0
AMAN YARAB:

Lan Memduh sende beyin var mı? Şimdi iyi bir Müslümanım da dersin sen. Gerizekalı

yanıt1
yanıt0
MEMDUH:

AMAN YARAB''a. . . Yoooo degilim. Müslüman olarak yasadigim 60 seneme yaziklar olsun. Aşık Mahzuni Şerif diyor ki: ''Gahi gittim gahi geldim; Aradım kendimi buldum''. . . Sende beyin olsaydi, sen de gercegi görürdün.

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title