Haberler

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'ne Prof. Dr. Albayrak Getirildi

Güncelleme:

Medipol Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selami Albayrak, İstanbul Sağlık Müdürü oldu.

Medipol Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selami Albayrak, İstanbul Sağlık Müdürü olarak atandı.

Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu'nun Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı görevine atanmasının ardından İstanbul Sağlık Müdürlüğüne, Prof. Dr. Selami Albayrak getirildi.

-Selami Albayrak

Erzurum Olur ilçesinde 1961'de dünyaya gelen Prof. Dr. Selami Albayrak, ilk ve orta öğrenimini Erzurum'da tamamladı.

Albayrak, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1985'te mezun oldu. Uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi üroloji kliniğinde tamamlayan Albayrak, uzmanlık sonrası İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kurslara katıldı ve eğitim aldı.

Daha sonra 1994'te doçent, 2006'da profesörlük unvanlarını alan Albayrak, 2001-2011'de Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde klinik şefliği ve 2003-2005'te ise aynı hastanede başhekimlik görevlerini yürüttü.

Pek çok uzmanlık derneğine üye olan Albayrak, Medipol Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı ve öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunan Albayrak, evli ve üç çocuk babası. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ali İhsan Dokucu Selami Albayrak İstanbul Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title