Haberler

İstanbul: Reina'nın Sahibi Mehmet Koçarslan Haraç Olayını Değerlendirdi

Çete lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak cezaevine konan eski polis memuru Güniz Akkuş tarafından silahla tehdit edildiği iddiaları üzerine açıklamada bulunan gece kulübü işletmecisi Mehmet Koçarslan, adı geçen bayan polis memuruyla hiç karşılaşmadığını söyledi.

Çete lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak cezaevine konan eski polis memuru Güniz Akkuş tarafından silahla tehdit edildiği iddiaları üzerine açıklamada bulunan gece kulübü işletmecisi Mehmet Koçarslan, adı geçen bayan polis memuruyla hiç karşılaşmadığını söyledi.

İstanbul'da Reina adlı Gece Kulübü'nün sahibi Mehmet Koçarslan kendisiyle ilgili basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi'nde görev alan eski polis memuru Güniz Akkuş ile hiç karşılaşmadığını, ancak olay öncesinde Akkuş tarafından kendisine zaman zaman mesajlar atıldığını söyledi.

2002 yılında meslekten atılan Güniz Akkuş'un kendisine silah çekip çekmediği ve kendisinin Güniz Akkuş tarafından tehdit edilip edilmediği şeklindeki soruları cevaplayan Koçarslan, "Bu ismi geçen bayanla bir tanışıklığım yok sadece uzaktan gördüm. O bayan arkadaşıyla birlikte Reina'ya gelmiş ve içeriye silahla girmek istemiş. Görevli arkadaşlarımızda buna engel olunca yanındaki arkadaşına 'beni buraya almıyorlar, beni buraya niye getirdin' diyerek silaha yanındaki arkadaşına çekiyor. Bu arada silahı çekerken karşılıklı hamlede bulunuyorlar. Bu esnada itişip kakışmalar yaşanıyor. Bizim güvenlik elemanları da olaya engel oluyorlar ve bu şahısları içeri almıyorlar. Bu silah çekme olayından önce de Güzin Akkuş ipe sapa gelmez mesajlar atıyordu. Ancak kendisiyle hiç yüz yüze görüşmedim. Basında yer alan haberlerde söylendiği gibi bana silah çekilmedi. Başıma silah dayanmadı. Zaten mahkemeye verilen görüntülerde de her şey gözüküyor. Mahkemeye verilen görüntülerde arkadaşına silah çekmesi karşılıklı hamlede bulunmaları mahkemeye verilen görüntülerde var. Bu olay yaşandığında da ben zaten orada yoktum. Bayan ile ilgili şikayeti de zaten bu olay yaşandıktan sonra direk mahkemeye başvurdum" dedi.

Koçarslan, İstanbul'daki bazı eğlence mekanlarının yüksek ses nedeniyle kapatılması konusunda ise "Aslında bu beklenen bir süreçti ve son 2 yılda gürültü kirliliği de artmıştı. Eğlence sektöründeki yeni katılımlar ve rekabetin olması sebebiyle aşırıya gidilmişti. Bugün Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde konuyla ilgili bir toplantı yaptık. Neler yapabiliriz, ne tür önlemler alabiliriz gibi konuları konuştuk. Gürültüyü minimum orana düşürüp karşı kıyıda yaşayan insanları da rahatsız etmeden faaliyetlerimize devam etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title