Haberler

İstanbul Polisi Engelli Çocuklar İçin Oyun Sahneledi

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı tiyatro ekibince hazırlanan "Farkındayım Aldanamam" adlı oyun, engelli çocuklar için sahnelendi.

Engelliler Haftası dolayısıyla Üsküdar Türkan Sabancı Özel Eğitim Uygulama Okulu Gösteri Salonu'nda sahnelenen oyuna, engelli çocuklar büyük ilgi gösterdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un da katıldığı etkinlikte, engelli öğrenciler başpolis Mehmet Şengül tarafından seslendirilen trafik içerikli şarkılara eşlik etti.

Sahnede dans eden ve oynayan öğrencilere, Gülhan Altınok ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Yonca Barış Bengül de eşlik etti. Öğrencilere şapka, not defteri ve tükenmez kalem hediye edildikten sonra tiyatro oyunu sahnelendi.

"Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Farkındayım Aldanmam" adlı tiyatro oyunu, öğrenciler ilgiyle izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Engelliler Haftası Türkan Sabancı İstanbul Üsküdar Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title