Haberler

İstanbul Oyuncak Müzesi Hafta Sonu Etkinlikleri

Güncelleme:

Kağıttan Tablo Atölyesi; Faber-Castell ile Yetenekli Eller Atölye Çalışmalarında bu ay "Sanat" teması ile birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriyoruz

5 Nisan Cumartesi
Faber-Castell Yaratıcı Eller Atölye Çalışmaları

Kağıttan Tablo Atölyesi; Faber-Castell ile Yetenekli Eller Atölye Çalışmalarında bu ay "Sanat" teması ile birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu hafta kağıt katlama sanatı origami ile tanışma fırsatı yakalayacak ve birbirinden farklı objeler yaparak onlardan tablo yapacağız. Yaklaşık 90 dakika süren atölyelere katılım için müzemizi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Saat: 11:00
Eğitmen: Gökçen Atamgüç
Yaş Grubu : 4-10 yaş (aile ile)
Etkinlikler,müze ziyaretçilerine ücretsizdir. İndirimli müze giriş ücreti 7 TL, tam giriş ücreti 10 TL'dir.
Evvel Zaman İçinde - Tek Kişilik Müzikli Çocuk Oyunu

Hayalbaz Oyun Atölyesi'nin hazırlayıp sunduğu "Evvel Zaman İçinde" adlı oyunda çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz masallar, sürpriz dostlarla birlikte yavaşça canlanmaya başlayacak..
Katılım için müzemizi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Hazırlayan- Oynayan: Mehmet Erbil
Saat: 13:30
Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri
Ücret: 25 TL.'dir.(Müze giriş ücreti dahildir.)
Üyelerimize özel ücretler; Gümüş Üyelerimize 23,5 TL/ Altın Üyelerimize; 22,5 TL / Platin Üyelerimize 17,5 TL'dir.
6 Nisan Pazar
Çocuklar Kendi Mekanlarını Tasarlıyor..

Önce müzeyi gezen çocuklar daha sonra atölye alanında kendi mekanlarını tasarlayacak ve yapıtlarını arkadaşlarına anlatacak. Can Ersal'ın eğitmenliğini üstlendiği bu çalışmada katılımcılar fikirlerini 3.boyuta taşıyarak mekan-boyut ilişkisini geliştirerek çok yönlü düşünebilecekler. Yaklaşık iki saat sürecek atölye çalışmasına katılmak için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Eğitmen: Can Ersal
Saat: 11:00
Yaş Grubu : 4-6 (aile ile)
6-12 yaş (aile ile/kendi başına)
Etkinlik Ücreti : 45 TL'dir.( Müze giriş ücreti dâhildir.)
Üyelerimize özel ücretler; Gümüş Üyelerimize 42,75 TL/ Altın Üyelerimize; 40,50 TL / Platin Üyelerimize 31,50 TL'dir.
"ibiş ve Karagöz" Kukla Tiyatrosu

Karagöz, Hacivat ve İbiş kuklaları aynı sahnede seyirciler ile buluşuyor.. Açıkgöz Kukla Tiyatrosu tarafından tarihten günümüze taşınan bu eğlenceli maceraya hazır mısınız?
Katılım için müzemizi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Saat: 14:00
Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri
Ücret: 25 TL.'dir.(Müze giriş ücreti dahildir.)
Üyelerimize özel ücretler; Gümüş Üyelerimize 23,5 TL/ Altın Üyelerimize; 22,5 TL / Platin Üyelerimize 17,5 TL'dir.


Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi

Birbirinden farklı, sevimli şekillerden oluşan tahta oyuncaklar çocuklardan ve büyüklerden ilgi görüyor. Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar. Gözetmenimiz tarafından yapılacak olan atölye çalışmasına grup olarak katılmadan önce randevu almanız gerekmektedir.
Tahta Oyuncak Boyama, atölye alanında farklı bir etkinlik olmadığı sürece bayram boyunca ve Cumartesi-Pazar günleri açık olacaktır. Etkinliğimizin saatlerini öğrenmek için İstanbul Oyuncak Müzesi'ni telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 216 359 45 50-51 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Gümüş Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title