Haberler

Gazeteci Ahmet Hakan Savcılığa İfade Verdi

Güncelleme:

Gazeteci yazar Ahmet Hakan Coşkun, 25 Aralık soruşturması kapsamında savcılığa ifade verdi.

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 25 Aralık soruşturması kapsamında savcılığa ifade verdi.    

1 SAAT İFADE VERDİKTEN SONRA ADLİYE'DEN AYRILDI

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla gelen Coşkun,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı terör ve örgütlü suçlar biriminin olduğu yedinci kata çıktı. 

Soruşturmayı yürüten birim savcılarından İsmail Uçar'a "şüpheli" sıfatıyla yaklaşık bir saat ifade veren Coşkun, daha sonra adliyeden ayrıldı. 

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çağlayan Adalet Sarayı Ahmet Hakan Coşkun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (6)

nuh tufan:

Tedbir olarak altı bezli dolaşır artık...yusuf yusuf..

10
6
yanıtYanıtla
hacı:

Sopa göstermişler bu nasıl bir korku lan :))

10
4
yanıtYanıtla
OglumBakGityahudi@web.de:

En dürüst ve aydin gazeteci.

5
5
yanıtYanıtla
WW:

AŞŞAĞILIK KOMPLEKSLİ BULDUĞU ÜÇ KURUŞ PARA İLE ARİSTOKRAT GEÇİNMEYE ÇALIŞAN ZAVALLI. BİZE ADAM GERE GERİSİ FANİ.

4
6
yanıtYanıtla
Ízmirli Yörük Efe:

Ne, neeee -namidiger imam- gasteci Ahmet Hakan (Co$kun) efendi; ''(...)25 Aralık soruşturması kapsamında savcıya ifade mi vermi$'' be? Haydaaaa, gecmi$te oldugugibi, bugün de... Bilinmeyen adina adlar, taninmayan namina da namlar katsinlar diye... Gasteci meslekta$inin birine, yine, sokak kavgasi dümenleriyle randevular verdi zannnetmi$tim, ben de !!!

3
2
yanıtYanıtla
hepsi boş:

şüphelimi.alla alla bu 25 aralık rusvet sorusturması degılmıydı.gazetecı rusvetmı vermıs bırılerıne hay allah anlamadım gıttı bu memleketı ben

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title