Haberler

İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: "Bu, bir sürpriz değil. Beklenen bir olay sonuç itibarıyla"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Bu, bir sürpriz değil. Beklenen bir olay sonuç itibarıyla" dedi.

Şentop, Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı bölge toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin soru üzerine Şentop, "Bu konuda bir soruşturma yürütüldüğünü hatta farklı farklı dinlemelerle ilgili ayrı, örgütle ilgili ayrı soruşturma yürütüldüğünü duyuyorduk" diye konuştu.

Şentop, şunları kaydetti:

"Soruşturmanın belli bir aşamasında kişilerin ifadelerini almak, belki yakalama, belki tutuklama gibi bunlar tabii savcının, hakimin bileceği işler. Olacağı ve olabileceği tahmin edilebiliyordu ama zamanlama konusunda bir şey tahmin edilebilmesi mümkün değildi. Bu, bir sürpriz değil. Beklenen bir olay sonuç itibarıyla." - Nevşehir

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Nevşehir Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title