Haberler

20 İlde Polise Operasyon, Çok Sayıda Gözaltı Kararı Var

Güncelleme:

İstanbul merkezli 20 ilde, "paralel yapıya" yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, 29 polis hakkında, "casusluk, sahtecilik, yasa dışı dinleme, kişisel verileri kaydetme, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlarından gözaltı kararı alındı.

İSTANBUL ESKİ EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI DA LİSTEDE

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran savcılık aralarında Eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ve Eski İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç hakkında gözaltı kararı çıkarılmasını talep etti.

Operasyonu Terör ve Organize Şubeleri ortak yürütüyor.

"BENİM PERSONELİMİ ALIYORLAR"

7 Haziran seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan Nazmi Ardıç konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı'na konuştu. Ardıç, "Şu ana kadar beni arayan kimse olmadı ama muhtemelen geleceklerdir. Çünkü benim personelimi alıyorlar." diye konuştu.

"Adaylık süreci ile ilgili olabilir mi?" sorusuna Ardıç, "Bence ilgili. Çünkü 1,5 yıl beklediler. Aday olduktan sonra, bir dernek kurduktan sonra harekete geçtiler. Mahir Bey'in de alındığını duydum." diye cevap verdi.

YASA DIŞI DİNLEME, CASUSLUK, SAHTECİLİK...

Şüpheliler hakkında "Casusluk, sahtecilik, yasa dışı dinleme, kişisel verileri kaydetme, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" ve benzeri suçlardan işlem yapılacağı kaydedildi.

ARDIÇ, FATİH BELEDİYESİ OPERASYONUNU GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Nazmi Ardıç, Fatih Belediyesi ve TOKİ ihalelerindeki usulsüzlük iddiaları ile ilgili operasyonu gerçekleştirmişti. Operasyonda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da gözaltına alınanlar arasındaydı.

17 ve 25 Aralık operasyonunun ardından operasyonu yapan polis müdürlerinden Yakub Saygılı ve Mahir Çakallı haklarında açılan idari soruşturmalar kapsamında ihraç edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (85)

BURAK ATEŞ OSMANOĞLU:

ERDOĞAN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

272
22
yanıtYanıtla
benim güzel ülkemmobilWeb@haberler.com:

AK Parti 400 vekille gelecek buna inanıyorum

232
33
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Birde şu pelsinvanyadaki başları getirilse ne güzel olur ortalık temizlenir

107
34
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Gucu Polise yeten bir akp

22
37
yanıtYanıtla
....:

SİZİN AYRIMCILIĞILINIZ OKUL SIRALARINDA BAŞLAR VE KAGALARIN HARAÇLARIN HADDİ HESABI OLMAZ

yanıt1
yanıt1
aliMobil-ANDROID:

oy veren ellerim kırılsın

41
16
yanıtYanıtla
RTE okadar:

rte rte rte rte rte rte okadar

11
45
yanıtYanıtla
caner:

tutuklayin atin hepsini iceriye devletine Bas kaldiran yarin savas acar

19
34
yanıtYanıtla
tarık:

reklam kokan haraketler bunlar ağrı dakı askerı fıyaskoyu kapatmaya calısıyorlar. . .

32
7
yanıtYanıtla
Yorum:

Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var.

37
1
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title