Haberler

İstanbul Merkezli Operasyonda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi

Selam Tevhid Soruşturması'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İstanbul merkezli 11 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.

Selam Tevhid Soruşturması'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İstanbul merkezli 11 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi. 12 polis de aranıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul merkezli Ankara, Kocaeli, Çorum, Malatya, Mardin, Siirt, Hakkari,

Bursa, Antalya ve Diyarbakır'da operasyon düzenledi.

Aralarında bir Merkez Valisi ve emniyet müdürleri ile polislerin bulunduğu 26 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılması üzerine başlatılan operasyonda, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olan Merkez Valisi Ahmet Pek, eski Ardahan Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan, eski Ankara Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Ayhan Koç ve 10 emniyet görevlisi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüphelilerin takipsizlik kararıyla ortadan kalkan Selam Tevhid Soruşturması'nda usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.

Gözaltı listesindeki diğer 12 polisin yakalanması ile ilgili çalışmalar sürüyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title