Haberler

İstanbul-Korea Art Show' Küçükçekmece'de

80 Koreli ve 8 Türk sanatçının eserlerinden oluşan ‘İstanbul-Korea Art Show’ resim sergisi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

80 Koreli ve 8 Türk sanatçının eserlerinden oluşan 'İstanbul-Korea Art Show' resim sergisi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, Koreli ve Türk ressamların eserlerinden oluşan resim sergisine ev sahipliği yaptı. 'İstanbul-Korea Art Show' isimli serginin açılışını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Kore İstanbul Başkonsolosu Taedong Jeon birlikte gerçekleştirdi.

Açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye ve Kore açısından kültür paylaşımı adına sergiyi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Temel Karadeniz, "Sanat; dostluğun gelişimi için de katkı sağlayan çok yönlü bir alan. Böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Türkiye ve Kore arasında zaten var olan ekonomik ve diplomatik ilişkilerin, kültürel açıdan da gelişmesi için bu sergi büyük önem taşıyor" diyerek, tüm sanatçıları tebrik etti.

29 HAZİRAN'A DEK AÇIK KALACAK

Kore İstanbul Başkonsolosu Taedong Jeon ise, serginin Küçükçekmece'de açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterdikleri ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Başkan Karadeniz ve ekibine teşekkür etti.

80 Koreli sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide, 8 Türk sanatçının da tabloları bulunuyor. Toplamda 250 esere ev sahipliği yapan ve soyut çalışmalardan oluşan sergi, 29 Haziran'a dek CKSM'de açık kalacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Türkiye Kore Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title