Haberler

'İstanbul Kite Festival' Başlıyor

Güncelleme:

10-14 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek 120 sporcu şampiyonluk için yarışacak.

Sony ve Borusan Otomotiv'in de katkılarıyla 10-14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek ' İstanbul Kite Festival'in tanıtım toplantısı BURC Beach'te gerçekleşti.

Festival boyunca müzik, güneş, deniz, spor ve sponsor aktiviteleri izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, düzenlenecek etkinliklerle katılımcılar, görsel şölene, spora ve eğlenceye doyacak.

Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük ulusal kiteboard organizasyonu ' İstanbul Kiteboard Festival'in tanıtım toplantısı İstanbul BURC Beach'te gerçekleşti. Toplantıya Playmaker Sports&Entertainment Ajans Başkanı Kerem Mutlu, Boğaziçi Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Emre Kazancıoğlu, BMW Motorroad Marka Müdürü Başarı Erbaş ve festivalde yarışacak sporcular katıldı.

Kiteboard için en uygun sahillerden biri olan Kilyos'ta yer alan BURC Beach'te düzenlenen tanıtım toplantısında sporcular da tanıtıldı. Maximum Kiteboard Turkish Open'e Taner Alperen Beyli, Aykurt, Ejder Ginyol, Armağan Ersolak, Başak Çakmak, Berna Öztürk, Bilge Öztürk, Enç Özen, Serkan Erkek, Kerem Balık, Çisil Özen, Arzu Taylan, Musa Uysal gibi şampiyon isimler katılacak. Final yarışları sonunda kitefoil, slalom ve freestyle disiplinlerinde kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

2013 yılından beri Maximum Kart'ın desteği ile gerçekleşen Türkiye'nin en büyük kiteboard organizasyonu Maximum Kiteboard Turkish Open, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin artmasını sağlıyor.

Windsurf'ü andıran, ancak yelken yerine 'kite' adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan 'Kiteboard', dünyada en popüler sporları arasında yer alıyor. Görselliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda 'Kiteboard'un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

BURC BEACH'TE HEYECAN DORUĞA ÇIKIYOR!

Sony isim sponsorluğunda gerçekleşecek bu özel kategori yarışında, kitelar en uzun süre boyunca havada asılı kalma mücadelesi verecek. Rüzgar ve uçurtma koordinasyonu adına dayanıklılık gerektiren, izleyicide büyük heyecan uyandıran en renkli yarışmalardan biri olan Hang Time Race'ta, sporcular, rüzgara karşı ne denli kuvvetli olduklarını gösterecek ve uçurtmalarını en uzun süre havada tutmak için mücadele edecek.

EĞLENCEYLE KÜREK ÇEKİLECEK!

Son yılların gözde su sporları arasında yer alan Stand-Up Paddle Board ile eğlence katlanarak artacak. Teknik bir tecrübe gerektirmeyen Stand-Up Paddle Board, suda sörf tahtası üzerinde kürek çekilerek yapılıyor ve kardio adına en etkili bedensel faaliyet arasında yer alıyor. Sony isim sponsorluğunda gerçekleşecek SUP Race, keyifli görüntülere sahne olacak ve plajdaki herkese açık bir mücadele olmasıyla heyecan verici bir deneyim yaşatacak.


Kaynak: Bültenler / Spor

Maximum Kart İstanbul Türkiye Sony Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title