Haberler

İstanbul Kitap Fuarı Girişinde İzdiham

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığıyla düzenlenen 34. Uluslararası Kitap Fuarı'na, haftasonunun da etkisiyle kitapseverler çok yoğun ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığıyla düzenlenen 34. Uluslararası Kitap Fuarı'na, haftasonunun da etkisiyle kitapseverler çok yoğun ilgi gösterdi.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen fuara, metrobüsle ulaşan vatandaşlar, metrobüsün 'Beylikdüzü Son Durak'taki üstgeçidinde meydana gelen kalabalık nedeniyle izdiham oluşunca, karşıdan karşıya geçmek için araç yolunu kullandı. Yoldaki yaya yoğunluğu trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Fuarın giriş kapılarında da kalabalık nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Yarın sona erecek fuarda bugün, aralarında Ali Ural, Ahmet Nesin, Ali Nesin, Ahmet Telli, Ataol Behramoğlu, Furkan Çalışkan, Ayşe Kulin, Cihan Aktaş, Doğu Perinçek, Bülent Ata, Ergun Göknel, Füsun Önal, Gülse Birsel, Gülten Dayıoğlu, Halit Ertuğrul, Halit Kıvanç, Hanefi Avcı, Hıfzı Topuz, İbrahim Tenekeci, İskender Pala, İsmail Kılıçarslan, İlker Başbuğ, İsmail Beşikci, Murathan Mungan, Nazan Bekiroğlu, Nihat Behram, Nihat Genç, Sunay Akın, Tarık Tufan ve Üstün Dökmen'in de bulunduğu çok sayıda yazar, okurlarıyla buluşacak.

"Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" temasıyla, 7 Kasım'da açılan fuara, Türkiye ve yurtdışından 750 yayıneviyle sivil toplum kuruluşu katılıyor. Fuar, yarın sona eriyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Beylikdüzü İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title