Haberler

İstanbul, İş Dünyasının En Büyük Ekonomik Ticaret Zirvelerine Ev Sahipliği Yapacak

SANKON İstanbul İl Başkanı İş Adamı Osman Ünsal, İstanbul’un iş dünyasının en büyük ekonomik ve ticaret zirvelerine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

SANKON İstanbul İl Başkanı İş Adamı Osman Ünsal, İstanbul'un iş dünyasının en büyük ekonomik ve ticaret zirvelerine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı olarak atanan İş Adamı Osman Ünsal, önümüzdeki bir yıl içerisinde İstanbul'da Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezi'nin destek ve katkılarıyla ticaret zirvelerinin düzenleneceğini bildirdi. Ünsal, "İstanbul, Genel merkezimiz ve İstanbul İl Başkanlığı organizasyonlarıyla Türkiye'nin ve Dünyanın en büyük ulusal ve uluslararası Ticaret Zirvelerine ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Osman Ünsal bir ay içerisinde İstanbul'un Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları İlçe Başkanlarının tamamının atamasının yapılacağını açıkladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Ünsal İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title