Haberler

İstanbul Film Festivali, Destekçilerine Özel Bir Geceyle Teşekkür Etti

İstanbul kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali'nin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurumlara teşekkür için, bu akşam The Marmara Taksim'in teras katında bulunan Raika Restaurant & Bar'da özel bir gece düzenlendi.

İstanbul kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali'nin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurumlara teşekkür için, bu akşam The Marmara Taksim'in teras katında bulunan Raika Restaurant & Bar'da özel bir gece düzenlendi.

Geceye, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile festivale destek veren kurum ve kuruluşların yetkilileri ve festival konukları katıldı.

İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan'ın takdimiyle başlayan gecede, 35. İstanbul Film Festivali'nin gerçekleştirilmesine yüksek katkıda bulunan destekçi kurumlara teşekkür plaketleri verildi.

Törenin açış konuşmasını yapan İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı şunları söyledi

"Otuz beş yıldır kesintisiz olarak kentimizin en kapsamlı, en köklü sinema etkinliğini gerçekleştiriyoruz ve izleyicilerin festivalimizi bir kez daha sevgiyle kucakladığını görmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. İstanbul Film Festivali kapsamında yine film gösterimleri, yarışmalar, sunumlar, konserler, Köprüde Buluşmalar atölyeleri, söyleşiler ve paneller düzenleniyor. Bu yıl daha kısa sürede, daha yoğun bir festival dönemi geçiriyoruz… Festivalin bu denli etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi ancak siz değerli sponsorlarımızın ve destekçilerimizin katkılarıyla mümkün oluyor. Üstlendiğimiz misyonun önemine olan inancımızı paylaştığınız ve bizi desteklemeye devam ettiğiniz için sizlere teşekkür borçluyuz. Sizlerin de katkısıyla İstanbul'un dinamik, çeşitlilik içeren, uluslararası standartlarda bir kültür-sanat yaşamına sahip olması için çalışıyoruz. Başarılarımızın gururunu da sizlerle birlikte yaşıyoruz. Burada bir kez daha, başta festival sponsoru Akbank olmak üzere tüm sponsorlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyor ve hepinize iyi festivaller diliyorum.

"12 YILDIR GURURLA DESTEKLİYORUZ"

Gecede, İstanbul Film Festivali'ni 12 yıldır destekleyen Akbank adına teşekkür plaketi alan Genel Müdür Hakan Binbaşgil de bir konuşma yaptı.

Binbaşgil, "Akbank olarak dünyanın önemli film festivalleri arasında yer alan İstanbul Film Festivali'ni 12 yıldır büyük bir gururla destekliyoruz. Geleceğin Türkiye'sini yaratmak bankacılığın çok daha ötesinde bir sorumluluk. Biz de Türkiye'deki kültür ve sanat faaliyetlerini destekleme konusundaki öncü duruşumuzu kuvvetlendirerek sürdürüyoruz. Ülkemizin gerçek zenginliğinin bu alanlarda da ilerlemekle olacağına kalpten inanıyoruz. Bu sene de bu özenle hazırlanmış olan bu film şölenini desteklemekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle İstanbul Film Festivali'ne emeği geçen herkesi gönülden kutlar, hepinize bir kez daha teşekkür ederim DEDİ.

Törende, 29 yıldır İstanbul Film Festivali'ne destek veren, Türkiye Sineması Tema Sponsorluğu ve Köprüde Buluşmalar sponsorluğunun yanı sıra Ulusal Yarışma Jüri Özel Ödülü ve Ulusal Kısa Film Ödülü'nü katkılarıyla destekleyen Anadolu Efes Türkiye adına Anadolu Efes Türkiye Kurumsal İletişim Yöneticisi Doğa Özgen Tek'e plaket verildi.

Dünya Festivalleri'nden bölümünün tema sponsorluğunu üstlenen Sabah Gazetesi adına teşekkür plaketini ise Turkuvaz Medya Grubu Kurumsal İletişim Grup Müdürü Fecir Alptekin aldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Marmara Akbank Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title