Haberler

İstanbul) Fatih'te Sahte İçki Operasyonu

(İSTANBUL) Fatih'te sahte içki operasyonuİSTANBUL (İHA) - Fatih'te bir ihbarı değerlendirerek boş bir işhanının bodrum katında sahte içki üretildiğini tespit eden polis ekipleri iş hanına baskın düzenledi.

(İSTANBUL) Fatih'te sahte içki operasyonu

İSTANBUL (İHA) - Fatih'te bir ihbarı değerlendirerek boş bir işhanının bodrum katında sahte içki üretildiğini tespit eden polis ekipleri iş hanına baskın düzenledi. Yapılan operasyonda satışa hazır yüzlerce sahte içki ele geçirildi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Fatih Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bar ve eğlence merkezlerine sahte içki satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüpheli şahısları takibe alan emniyet ekipleri, Tahtakalede boş işhanının bodrum katında sahte içki üretildiğini tespit etti. Yapılan tespitin ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, iş hanına baskın yaptı. Baskında satışa hazır yüzlerce şişe sahte viski, rakı ve votka ele geçirildi. Polis ekipleri 5 kişiyi de gözaltı aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title