Haberler

İstanbul Esenyurt Üniversitesi ve Esenyurt Protokolü Öğretmenler Gününü Kutladı

İSTANBUL Esenyurt Üniversitesi ve Esenyurt protokolü 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir kahvaltı düzenledi.

İSTANBUL Esenyurt Üniversitesi ve Esenyurt protokolü 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir kahvaltı düzenledi.

Üniversitenin tüm akademik ve idari kadrosunun yer aldığı ve ev sahipliğini İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat'ın üstlendiği etkinliğe; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Can İkizler ve Mütevelli Heyet Üyesi Orhan Özyurt da katıldı. Pelit Genel Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı öncesi yapılan konuşmalarda öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekildi.

'EKSİKLİKLER ÖĞRETMENLER SAYESİNDE GİDERİLECEK'

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kahvaltı sonrası verdiği röportajda şunları söyledi:

'Tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutlarken bugün yaşadığımız sıkıntıların temelinde eğitimsizliğin olduğunu düşünüyorum. Uzun süre Batı'da ve Uzak Doğu'da yaşamış birisi olarak onlara göre çok eksiğimiz olduğunu ve bu eksiklerin öğretmenlerimiz aracılığıyla tamamlanabileceğini düşünüyorum. Öğretmenlerimiz bu ülke, bu bayrak, bu devlet, bu vatan ve gelecek nesiller için ne kadar özveride bulunurlarsa o kadar iyi bir iş çıkarmış olurlar ve bu meslekten daha fazla keyif alırlar diye düşünüyorum.'

REKTÖR PROF. DR. BAYAT'TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI Üniversitede çeşitli mesleklerin eğitim ve öğretimini sürdüklerini söyleyen İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, tüm bu bölümlerin ortak noktasının öğretmenlik olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Bayat konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Bildiklerimizi, tecrübelerimizi gelecek nesillere aktarıyoruz. Bu bakımdan öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu bunun her bakımdan öne çıkarılması gerektiğini ben de bir öğretmen olarak çok önemsiyorum. İnsanlar bildiklerini, tecrübelerini öğretebildikleri oranda başarılı olurlar. Biz öğrettiklerimizde ne kadar başarılıysak gelecek nesiller de o derece başarılı yetişmiş olacak. Geleceğimiz için vereceğimiz bilgiler öğretmenlik mesleği ile ilgilidir. O nedenle öğretmenler gününü önemsiyoruz, hatırlatıyoruz ve kutluyoruz. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu İstanbul Pelit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title