Haberler

İstanbul-Erzurum Günleri Başladı

Güncelleme:

12-16 Kasım tarihleri arasında sürecek 2. İstanbul-Erzurum Günleri, başladı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen İstanbul Erzurum Günleri, start aldı. Etkinliğe ilk gelen bin kadına tek taş yüzük hediye edildi.

Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta bu yıl ikincisi gerçekleştirilen İstanbul Erzurum Günleri 12-16 Kasım tarihleri arasında sürecek etkinlikte Erzurumlular memleket özlemini gideriyor. 5 gün boyunca sürecek olan tanıtım günlerinde Erzurum'un anlatılıp, tanıtılacağı etkinliklerin yanı sıra her gece Erzurumlu birçok sanatçı da sahne alacak.

Açılışın ilk gününde etkinlik komitesi adına açıklama yapan Erzurumlular Derneği Başkanı Recai Acar, "Bu etkinlik vasıtasıyla dernek başkanlarıma ve siyasetten katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Erzurum Günleri'nde beş gün boyunca Erzurum'un kültürünü, yemeğini tanıtmanın yanı sıra, üretici ile tüketiciyi buluşturmayı da hedefliyoruz. Erzurum'u yaşamak lazım, bizler böyle anlatamayız. Erzurum'u anlatamayız. Gidip görmek gerek" dedi.

Öte yandan 16 Kasıma Pazar gününe kadar devam edecek olan Erzurum Günleri'ne ilk gelen bin kadına tek taş yüzük hediye edildi.

Geçtiğimiz yıla göre bu yıl daha kapsamlı olarak düzenlenen Erzurum Günleri'nde, İstanbul'da yaşayanlar şehirle ilgili ürünlere de Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ında ulaşabilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Erzurum Maçka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title