Haberler

İstanbul Emniyetinde Terfi Heyecanı

emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı Türkiye genelinde 104 emniyet müdürünü terfi ettirirken, İstanbul'da da 12 ikinci sınıf emniyet müdürü birinci sınıfa terfi ettirildiği öğrenildi.

emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı Türkiye genelinde 104 emniyet müdürünü terfi ettirirken, İstanbul'da da 12 ikinci sınıf emniyet müdürü birinci sınıfa terfi ettirildiği öğrenildi.

Terfi ettirilen polis müdürleri arasında en dikkat çeken isim Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha, Tanık Koruma Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan olduğu görülürken, Güvenlik, Spor Güvenliği ve Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürlükleri'nden sorumlu Mehmet Suat Ekici, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Osman Yıldırım, İkmal, Bütçe, Ulaştırma, İnşaat Emlak ile Rehberlik ve Danışmanlık Şube Müdürlükleri'nden sorumlu Reşat Demirel, İnterpol-Europol-Sirene, Dış İlişkiler, Turizm, Deniz Limanı, Silah ve Patlayıcı Madde ve Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri'nden sorumlu Ali Türedi, Beşiktaş ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden sorumlu Levent Yapraklı, Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden sorumlu Selami Türker, Havacılık Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Uygar Elmastaşı, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu Ender Sevim, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden sorumlu Celal Yılmaz, Kadıköy, Adalar ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürlükleri'nden sorumlu Yener Ülgütol ve Pendik, Kartal, Sultanbeyli, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Mehmet Erduğan ikinci sınıf emniyet müdürlüğünden birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti. Önümüzdeki hafta da üçüncü ve dördüncü sınıf emniyet müdürlerinin terfilerinin yapılacağı belirtildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çalışkan Mehmet Suat İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title