Haberler

Berkin Elvan'a Hakaret Eden Polis Memuru Görevden Alındı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitesinde Berkin Elvan'a hakaret eden emniyet mensubunu görevden aldığını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili hakaret içerikli yazı yazan personeli, emniyet mensubuna yakışmayacak şekilde yazı yazdığı gerekçesiyle görevden uzaklaştırdığını bildirdi.

"KAFANA SIKAN ÇEVİĞİN ELLERİNDEN ÖPERİM"

Berkin Elvan'ın ölümünün ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Berkin'in fotoğrafını paylaşıp altına "Senin yüzünden iznim kapandı. Nesiniz lan siz kimsiniz. neymiş ekmek almaya gidiyormuş! Kafana sıkan çeviğin ellerinden öperim" gibi bir ifade kullanan polis memuru büyük tepki çekmişti.

Emniyetten polis memuruyla ilgili yapılan yazılı açıklama:

"UYGUNSUZ YAZI YAZAN PERSONEL GÖREVDEN ALINMIŞTIR"

"Sosyal paylaşım sitesinde emniyet mensubuna yakışmayacak şekilde yazı yazarak paylaşımda bulunan personel, tarafımızdan hiçbir şekilde tasvip edilmeyen ve kesinlikle kabul edilemez bu davranışı nedeniyle İl Valimizin de talimatları doğrultusunda derhal görevden uzaklaştırılmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Berkin Elvan Facebook Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (251)

kılçıksahara1313@hotmail.com:

polisler aklınızı başınıza alın içinizden bir mal böyle konuşur sonra bizi neden taşlıyorsunuz diyorsunuz adam olunda gazelere özür ilanı verin ben den uyarması

93
30
yanıtYanıtla
CANfglkgjfgd@hotmail.com:

SEN KİMSİN SAYIN ÇAPULCAN ?UYARI VERİYORSUN.

yanıt0
yanıt0
can patlıcanserhatsercan35@hotmail.com:

o halk patlıcan, anladınmı?

yanıt0
yanıt0
polismuratdalkilic6565@hotmail.com:

allah sizleri korusun vatan evlatları 10 şehidimiz vardı hiç kimse baş saglı dilemedi çocuk için türkiye ayaga kalktı allah yal ve yardımcınız olsun aslanlar

98
22
yanıtYanıtla
GTSsahara1313@hotmail.com:

başbakanınız yan gelip yatma yeri değil demişti bu söz sizin içinde geçerli

yanıt0
yanıt0
djfckrddjfcker@hotmail.com:

Allah senin çoluğunu cocugunu aileni yakınını en sevdiğini en acı şekilde alsın. akitler sizi.

yanıt0
yanıt0
asiemre_cem@hotmail.com:

DJ gece yatağında rahat uyuduğun için böyle diyosun değilmi allah sizin topunuzun belasını versin

yanıt0
yanıt0
sonersahara1313@hotmail.com:

kendinizi ne sanıyorsunuz kıçınıza taktığınız silah sizi havalara sokuyor bir temizlik işcisi 10 tanenizden daha faydalı memlekete adam olun insan olun ekmek düşmanları

30
77
yanıtYanıtla
semasema77@msn.com:

OĞLUM BAK GİT.... hesabı yani

yanıt0
yanıt0
vatandaşşeran.toprak@hotmail.com:

Görevden uzaklaştırılması yetmez ,meslekten atılmalı.

48
43
yanıtYanıtla
Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title