Haberler

İstanbul Emniyet Müdürü: Müzakereci Arkadaşlarımız Eylemcilerle Görüşüyor

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, adliye önünde savcının rehin alınmasıyla ilgili "An itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok. Müzakereci arkadaşlarımız, eylemcilerle görüşüyor" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, savcının rehin alındığı Çağlayan Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı. Altınok, "Bugün saat 12. 36 itibariyle adliyemizin 6. katında, Mehmet Kiraz beyin odasında giren 2 eylemci girdi" dedi.

"Umudumuz kimsenin canı yanmasın" diyen Altınok, "Herhangi bir arkadaşımızda sorun yok. Müzakereci arkadaşlarımız ve İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal eylemcilerle görüşüyor. " diye konuştu.

İSTANBUL BAŞSAVCI VEKİLİ ORHAN KAPICI: BERKİN ELVAN BİZİM ÇOCUĞUMUZ

İstanbul Adliyesi Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı da İstanbul Emniyet Müdürü'nün açıklamaları sonrası şunları söyledi; "Bu süreçte devletin tüm kurumları, bu konuda yardımcı olması gereken insanlar gerekli yardımları yapıyorlar. Tabi eylemin amacı, anladığımız kadarıyla Berkin Elvan soruşturması nedeniyle gündeme geldiğini öğreniyoruz. Berkin Elvan, bizim çocuğumuzdur, kardeşimizdir. Onun ölüm olayı hepimizi üzmüştür. Biz hukukçular olarak soruşturmayı etkin ve zamanında yapmak zorundayız. Elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bu eylemin faili de devletin bize verdiği yetki, hukuk sınırları içerisinde faili de bulunmaya çalışılacaktır. Başsavcılık ve emniyet olarak her türlü gayreti sarf edeceğiz. Bu konuda tüm halkımızın emin olmasını canı gönülden istiyoruz. Gerekli girişimler yapılıyor. İnşallah herhangi bir kaza olmadan bu eylem sonuçlanır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Selami Altınok Mehmet Kiraz Berkin Elvan Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Adınızı Yazınbaba yorgun:

secime bes kala her zaman yaptigi cirkin kalles oyunlari camide ictiler chp ezana karsi gibi camurdan bu daha öteye giti korkunun ecele faydasi yoktur bizansin sarikli cocuklari türkiye sizi gömecek

4
6
yanıtYanıtla
yazı k:

yalvarın yalvarın hanginiz ddaha iyi yalvarırsa o gitsin yalvarsın o adliyede bütün görevlilerin işine son verin nerden girdi o silah eyyy ağalar

9
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL ÇETİN:

Elbetteki, Türkiye Cumhuriyetinin savcısının rehin alınmasını hiç birimiz tasvip edemez. AncakTürkiye''de Demokrasi, adalet sistemi, hak-hukuk ayaklar altına alınmıştır. Adalet dediğimiz kurum, Türk toplumuna adaleti eşit dağıtamamıştır. Berkin elvanı vuran polisler neden 1. 5 senedir yargı önüne oturtulamamıştır?

4
5
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

niye ümit koca sakal zaten tüm açıklamaları hain ce ve baroya yakışan bir açıklamasıyokki

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Bıktık sizin bu Müzakerelerinizden,müzakere ede ede Devlette elden gidiyor Devlet

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınbaba yorgun:

istediginiz kadar yorum yasagi yapin iyi okuyun yazdiklarimi bu cirkin oyun akpnin kalles plani secim i kaybetilermi kendileride kaybolacak bunu cooook iyi biliyorlar ve her hainligi yapacak kapasite var bunu anca aptallar yutar üc le ücü carpmasini bilen bu saaten sonra bunlara kendini kaptirmaz

4
1
yanıtYanıtla
AntigeziciMobil-IOS:

Avukatlar hakkında artık bir karar verilmeli bu adamlar aranmalı

5
0
yanıtYanıtla
tasin:

masabaşı klavye artisleri , körükçüler , ortalık karıştırıcılar , milleti her ortamda gaza getirmeye çalışanlar kına yakarsınız artık , birini delirtmeyi hayatını yakmayı başardınız

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınbaba yorgun:

ak partinin cirkin plani yemin bile ederim

1
2
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Chp liler nerde

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title