Haberler

Vatan Emniyet Müdürlüğü Yakınında Bomba Alarmı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakınında bulunan Vergi Dairesi önüne bırakılan şüpheli bebek arabası, polisi alarma geçirdi. Yapılan müdahalede korkulan olmadı.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakınında bulunan sahipsiz çocuk arabası polisi alarma geçirdi.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Şüpheli çocuk arabasının görülmesi üzerine polis, Vatan Caddesi'nde trafiği her iki istikamette kapattı. Metro istasyonunun hemen önündeki şüpheli bebek arabasında inceleme yapıldı.

TEHLİKELİ BİR BULGUYA RASTLANMADI

Yapılan aramada şüpheli bebek arabasında tehlikeli bir bulguya rastlanmadı ve Vatan Caddesi trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

Esra...................:

Derhal yapılacak bir kac şey var: 1. Apo denen Canavarı asmak. 2. Tüm Pkk kampları yerle bir edilmeli. 3. HDP kapatılmalı ve birdaha başka bir kürt partı açılmamalı. 4. Askere ve Polise yetki verilmeli anında silah kullanmalı. ALLAH ASKERIMIZI VE POLISIMIZI KORUSUN. KAHIROLSUN PKK ve HDP. AMIIIN

91
15
yanıtYanıtla
07 alanya:

Oylar hdp ye

17
33
yanıtYanıtla
akp farki:

Allah tüm insanlari pkk ve hdp den korusun inşallah yanlış ihbardir

31
9
yanıtYanıtla
82/4 bursaMobil-ANDROID:

kancik bunlar hersey beklerim

26
2
yanıtYanıtla
murat 07Mobil-ANDROID:

azdı bunlar . yine kallesce yaklaşımlara yöneliyorlar. idam artık kaçınılmaz yoksa bunun sonu yok

20
3
yanıtYanıtla
leon:

resmen kaos ortamını geri getirdiler sagol iktidar

13
10
yanıtYanıtla
Esra....................:

Soru: En iyi kürt kim??? Cevap: ÖLÜ Kürt

17
5
yanıtYanıtla
Ülkemi seviyorum !:

Keşke o bombaları yaparken ıssız bi yerde patlasada o bombalar sadece yapanın canını alsa ya :S

19
2
yanıtYanıtla
can:

1 ölür 1000 öldürürüz operasyonlara devam durmak yok Türkiyem.

10
6
yanıtYanıtla
vatan:

Bahoz brez cehenneme kadar yolun var

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title