Haberler

İstanbul Emniyet'i Tüm Birimleri Uyardı: Saldırı İstihbaratı Var

Güncelleme:

İstanbul Polisi, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde ve bazı metro istasyonlarında meydana gelebilecek bombalı saldırılara karşı uyarıldı, önlemler artırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yoğun olarak paylaşılan 'uyarı' belgesi doğru çıktı.

TÜM BİRİMLERE GÖNDERİLDİ

Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda, Suruç'taki olayın ardından yaşanan saldırılar ve geçen cuma günü eş zamanlı olarak birçok ilde yasa dışı örgütlere yönelik gerçekleştirilen operasyondan bahsedildi.

Operasyon sırasında yasa dışı DHKP-C örgütü üyesi olduğu belirtilen Günay Özarslan'ın ölü ele geçirildiği, buna paralel polise yönelik saldırılar yapıldığı ifade edildi.

"SALDIRILARIN DEVAM EDECEĞİ YÖNÜNDE İSTİHBARAT ELDE EDİLMİŞTİR"

Saldırıların devam edeceği yönünde istihbarat bilgisi olduğu ifade edilen yazıda, "Törer örgütlerinin Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları ile metrobüs duraklarına bombalı eylem gerçekleştirebilecekleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıda bulunulacağı yönünde bilgiler elde edilmiştir" denildi.

"HALKIN KALABALIK OLDUĞU NOKTALARA DİKKAT"

Saldırıların diğer metro ve toplu taşıma araçlarına, güvenlik güçleriyle araçlarına, emniyet binaları, tesis ve lojmanlarına, kamu binalarına ve halkın kalabalık olarak bulunduğu noktalara gerçekleştirilebileceği kaydedilerek, "Bu nedenle personelin konuyla alakalı duyarlı bulunması yönünde uyarılmasını, alınan güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilerek, olabilecek gelişmelerden anında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi..." denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mustafa Çalışkan Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

selmanMobil-ANDROID:

inadına barış inadına HDP

13
41
yanıtYanıtla
Frankfurt am Main:

Niye sasiriyorsunuz AKP liler iste sizin Yeni Erdoganin Türkiyesi düne kadar Agzinizdan bal akiyordu ne oldu simdi Horoz gibi zipliyorsunuz bu is böyledir, Atatürke bile namkörlük yaptiniz Televizyonlarda örümcek beyinli insanlari cikarip Atatürke ne hakaretler yagdirdiniz namkö bir Milletin sonu budur zaten Atatürkü unutugunuz an sizin sonunuz Arablardanda beter olacak.

46
8
yanıtYanıtla
SONER:

KALLEŞ HAİN PKK VE YANDAŞLARI BOMBALI EYLEM İLE ACIMADAN İNSANLARI KATLEDECEK. BU HDP KAPANMASI LAZIM HEMDE ACİLEN

42
4
yanıtYanıtla
Yalancı:

Fuat avni günler öncesinden uyardı. Emniyet daha yeni uyanıyor. Açın okuyun Fuat avniyi. Bombaları kim patlatacak, neden patlatacak, hedef nedir öğrenin.

11
25
yanıtYanıtla
01 Adana:

Hdp bunlara mühimmat götürür. Sonra saldırı olunca sahte bir kınama mesajı yayınlar. Isid e barbar der ama kendisi 30 yıldır yaptıklarını görmez. Haftalardır sağa sola saldırılar ama ateşkes biz bombalayinca bozulur. Bu kadar saçma iş de tam hdp ye yakışır zaten

26
5
yanıtYanıtla
vur emriMobil-ANDROID:

vur emri verilmeli artık herkes destek olsun başlatılan imza kampanyalarına ciddi bir sayı elde edilirse kayıtsız kalmazlar lütfen başka şeyler için milyonlarca paylaşım yapılıyor bir sayı z de polis asker için el ele verin bir kez de faydalı birşey için uğraşın imzanizla destek olun

27
2
yanıtYanıtla
kader:

13 sene akp ye tehammülün faturası bu millet istedi erdoğan yaptı şikayet yok en azından ona oy verenler için

13
15
yanıtYanıtla
zamkolik:

terörden nemalanmayan ve terörü gerçekten lanetleyen tek parti var o da chp

0
27
yanıtYanıtla
rednö:

isit ve el kaide den baska kimse sivil halka zarar vermez..

12
14
yanıtYanıtla
gerçekçi:

yaptığınızı beğendinizmi türkiye tam bir kaos terör ülkesi oldu hepsi bir saltanatlık için hepsi seçim için artık hiç bir yer güvenli değil

8
14
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title