Haberler

Çatışmanın Yaşandığı İstanbul Emniyet'i Önünden İlk Görüntüler

Güncelleme:

Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne iki saldırgan ateş açtı. Üzerinde bomba olan bir saldırgan öldürüldü. Saldırı sonrası olay yerinden ilk görüntüler geldi.

Aksaray Vatan caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde saat 18.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Binanın ana giriş kapısındaki güvenlik noktasına biri kadın 2 kişi tarafından ateş açıldı.

KADIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik noktasındaki polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmada kadın terörist öldürüldü. Kadının üzerinde bomba ve uzun namlulu silah bulundu.

Canlı bomba olduğu iddia edilen kadın teröristin ilk görüntüsü

KAÇAN ERKEK SALDIRGAN YAKALANDI

Erkek saldıgran ise yaralı halde olay yerinden koşarak uzaklaştı. Saldırıda bir polis memuru da hafif yaralanırken, Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Kaçan saldırganın yakanması için çalışma başlatıldı. Helikopterle de desteklenen arama çalışması sonucu yaralı saldırgan olay yerine yakın bir mesafede yakalandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü'müze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" açıklamasını yaptı.

2 POLİS YARALANDI

Çatışmada 2 polis de yaralandı. Vatan Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi Aksaray Güncel Haberler

500

Yorumlar (100)

HIDIR CİHAM HÜKÜMDARI:

ILIMLI MUHALİFLER, EĞİTİLİP DONATILMALI. . MİLYOMLARCA MÜSLÜMANIN KANININ BEDELİNİ TÜRKİYE VE TÜRKLER ÖDEMELİ. .

237
23
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Bu gidişat hiç iyi değil. AKP iktidarı memleketi iyi yönetemiyor. Davutoğlu ahmet ve Recep Tayyiperdoğan Türkiye''nin aradığı yönetici değiller. Bu ülkeye iyi eğitim almış, hak ve adaleti ve demokrasiyi özümsemiş kültürlü yöneticiler lazım. Türk milletini kucaklayan, hoş görülü adam gibiadamlara ihtiyacımız vardır.

22
32
yanıtYanıtla
çetin kaya:

akp giderse hepsi biter

17
37
yanıtYanıtla
isnrmobilWeb@haberler.com:

Allah belanizi versin

24
29
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

Polisimize sahip cikalim.polisimizde insan gibi yasasin haklarini duzeltin bu devletin guvencesi teminati polistir....

16
35
yanıtYanıtla
Türk oğluMobil-IOS:

Adi köpekler devlete kalkan başlar kesilsin,yaralı polislerimize acil şifalar

29
4
yanıtYanıtla
Onurrr34Mobil-IOS:

Gebersin pislikler

29
2
yanıtYanıtla
DÜNYA:

dhkpc li şerefsizler

29
1
yanıtYanıtla
Ardahanli önce vatanmobilWeb@haberler.com:

Ya sev ya terk et hainlere yer yok ardahanli vatanina sahip cik bu ardahanli olamaz

27
2
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM Mobil-ANDROID:

BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL BUNLAR KİRLİ OYUNLAR SEÇİM GÜNÜ YAKLAŞMAYA GELİNCE HEP BÖYLE OLUR BİRİLERİ KURBAN ŞEHİT OLUR SAVCIMIZ GİBİ ARTIK MİLLET UYANDI BU SENARYOLARA BIRAKIN ARTIK ÜLKENİN PEŞİNİ BIRAKIN BİZ KAFA TUTALIM ARTIK BIRAKIN ÜLKE BÜYÜSÜN BIRAKIN MİLLET BİR NEFES ALSIN KİMSE MEMNUN DEĞİL YASANTISINDAN MİLLET AÇ İŞ AŞ YOK MİLLETTE BIRAKIN BİR FERAH ÇIKALIM HAYAT ŞARTLARI İYİ OLSUN BU ÜLKE HEPİMİZİN BU TOPRAKLAR KOLAY KAZANILMADI KOLAYDA BIRAKILMAZ BUNU KAFANIZA BEYNINIZE SOKUN NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title