Haberler

İstanbul'dan Tatile Gelen 2 Kardeş Giresun'da Boğularak Can Verdi

Güncelleme:

İstanbul'dan tatil için memleketleri Giresun'a gelen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Bekdemir denizde boğularak can verdi. Haberi alan anne, gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul'dan tatil için memleketleri Giresun'a gelen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Bekdemir denizde boğularak öldü.

DALGALI DENİZDE BİR ANDA AKINTIYA KAPILDILAR

Olay Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki halk plajında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize giren Beyzanur ve Oğuzhan Bekdemir, dalgalı denizde bir anda akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olaya yerine gelen AKUT, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı arama çalışmaları sonrasında Beyzanur ve Oğuzhan Naldemirci bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen iki kardeş hayatını kaybetti.

ACI HABERİ ALAN ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Plajda çocuklarını bekleyen ve acı haberi alınca gözyaşı döken anne Sadiye Bekdemir yakınları ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. İstanbul'da oturan ailenin tatil için memleketleri Giresun'a geldikleri öğrenildi. İki kardeşin cenazeleri yarın Hisargeriş köyünde toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Giresun Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Lazkızı:

Alçak mardinli siz küçücük çocukları dağa gönderiyorsunuz başımıza teriçrist kesiliyorlar. Asıl felaket bu işte. Allah ıslah etsin. Rabbim ailesine sabırlar versin.

0
0
yanıtYanıtla
Giresun28:

Rabbim sabir versin ailesine, cok zor bi durum. Olay yerini gördüm o anda, gözümün önünden gitmiyor :( üzücü bir durum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title