Haberler

İstanbul'dan Ceylan Köyü Öğrencilerine Yardım

İstanbul'dan Ceylan köyü öğrencilerine yardım Silopi'de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğince İstanbul'dan gönderilen kırtasiye ve giyim yardımı Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.

İstanbul'dan Ceylan köyü öğrencilerine yardım Silopi'de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğince İstanbul'dan gönderilen kırtasiye ve giyim yardımı Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.Okul Müdürü Aydın Vural'ın sosyal paylaşım sitesinde başlatmış olduğu yardım kampanyasına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yardım gönderdi.Üniversite ve lise öğrencilerinin İstanbul'daki iş adamlarından toplayıp gönderdikleri kırtasiye ve giysi yardımları Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine dağıtıldı.Vural yaptığı açıklamada, derneğin katkıları ile 140 öğrencinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşıladığını söyledi. -İstanbul'dan Ceylan köyü öğrencilerine yardım-Silopi

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Silopi Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title