Haberler

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonunda 53 Kişiye Hapis Talebi

Güncelleme:

Aralarında Engin Günaydın ve Kenan İmirzalıoğlu'nun da bulunduğu 53 kişinin, "uyuşturucu temin etmek ve bulundurmak" suçundan hapsi istendi.

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması kapsamında aralarında oyuncular Engin Günaydın, Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de bulunduğu 53 kişi hakkında "uyuşturucu madde temin etmek ve bulundurmak" suçlarından iddianame hazırlandı.

Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10. maddesiyle görevli İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehlet Ali Uysal tarafından, aralarında çok sayıda ünlülünün bulunduğu kişilere yönelik yaklaşık 6 aydır yürütülen uyuşturucu soruşturması tamamlandı.

İMİRZALIOĞLU VE GÜNAYDIN'A KÖTÜ HABER

Savcı Uysal, Oyuncu Eray Özbal'ın da aralarında yer aldığı 15'i tutuklu 53 şüpheliye ilişkin "uyuşturu madde temin etmek ve bulundurmak" suçlarından cezalandırılmaları istemiyle hazırladığı iddianameyi TMK 10. maddeyle görevli İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

İddianamede, aralarında oyuncular Engin Günaydın, Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Eray Özbal, Ersin Korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de bulunduğu 53 kişinin, "uyuşturucu madde temin etme ve bulundurmak" gibi suçlardan 5 ile 15 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları istendi.

DÜZYATAN VE TÜZÜNATAÇ'A TAKİPSİZLİK 

Savcı Uysal, soruşturma kapsamında ifadeleri alınan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, İlker Aksum, Berrak Tüzünataç ve Burçin Terzioğlu'nun da aralarında yer aldığı bazı kişilere ilişkin de yeterli delil olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi dosyayı inceleyip iddianamenin kabulü ya da reddi yönünde karar verecek.

15 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması kapsamında, oyuncu Eray Özbal'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi, örgütlü suçlara bakan mahkeme tarafından, "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla 8 Ağustos 2013'de tutuklanmıştı. 

Oyuncular Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Cemil Büyükdögerli, Gökçe Özyol, şarkıcı Mehmet Erdem ile Cemil Büyükdöğerli, Kaan Razgırat ve Mehmet Kaya Hakyemez hakkında da yurt dışına çıkış yasağı konulmuş, 50 bin lira güvence miktarı ödemeleri şartıyla serbest bırakılmıştı.


 

Kaynak: AA / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Engin Günaydın Sarp Apak İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

A.akıllıakilli_ayse@hotmail.com:

Bakan yegeni olsalardı 50 kiloyla bile yakalansalar içiyim deyip kurtulurlardı bu işler hep maksatlı yapılıyor yolsuzlugu gölgede bırakmak için...

24
4
yanıtYanıtla
AKP Lİefendim_1963@hotmail.com:

HEM BUNLAR HAŞHAŞİ HEMDE İÇENLERİ HAPSE ATMAK İSTİYORLAR.BIRAKIN KİM NE İÇERSE İÇSİN.ANANASTAN DAHA TEHLİKELİ DEĞİL YA.EY HAŞHAŞİLER OYNAYIN BAKAYIM SON KOZLARINIZI

13
11
yanıtYanıtla
Sakaryaliiiegtr5454@gmail.com:

Bir Seyi Unutuyorsun En Kötü Örnek Oluyorlarrrrr :))))

yanıt0
yanıt0
Türkiyeeeegtr5454@gmail.com:

Birseyi Bu Insalar Unutoyor Akp öncesi Nasildiii Acabaaa Bankalarin Bosaltilmasi,Faiz 65,Dakka Basi Zamlar,Nereye Gitsen Kuyruklar,Hak Hukuk yok,Elektrik Kesinti, Su Kesintisi, Rüsvetle Is Yapabiliyordun,Say Say Bitmez Önceden Caliyorlardi Karsiliginda Bir Sey Yapilmiyorduuuu ,Tamam Eksikleri var Ama Eskisinden Güzel ...Pesss Yaaaa Bu Kadar Nankörlükkk Olomazzzzz .....Ben Akp Degilim Gercekleri Söylüyorum......

yanıt0
yanıt0
Dogansommeke_1979@hotmail.com:

Türkiyemisin nesin, AKPci olmasan, bunlari yazmazdin, bal gibide AKPcisin...adamlar isini tabiki yapacak ama anlamayanlara söylüyorum: ADAM degiller...

yanıt0
yanıt0
Abartmayinlev_alt@web.de:

Hashas okadar agir bir madde degil. Eroin veya Kokain olsa baska birsey, bence hapis verilmemeli.

13
5
yanıtYanıtla
eeeeeerrmy_@hotmail.com:

akp goş la hemen savcıları değiştir operasyonu yapan polisleri baska yerlere sür bişiler yap cabuk akp eeeeeeeeee :D

10
5
yanıtYanıtla
BOCDANOFmetin_zuzan@abv.bg:

BENIM COCUGUM SIGARA ICMESIN ALKOL ALMASIN OT ICSEDE BILIRSE TABI ICMEESINI KARSI CIKMAM AMA MAHSUM BIR SEYDE GIL HICDE TAFSIYE ETMEM AMA ICENEDE KARISMAM

6
8
yanıtYanıtla
malatyalıdffffr@hotmail.com:

mhp çapulcu partisi oldu çapulcular oyunuzu mhp verin .

6
8
yanıtYanıtla
Sakaryaliiiegtr5454@gmail.com:

Yaa ne Beklersinizzzzzz Bunlardan Coguuuu Böyle Sapitmislar Haktan Uzak Kalinca Sonucu Böyleeeee Isteeeeee Yazikkkkkk

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title