Haberler

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Kayseri/

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınlarında gerçekleşen terör saldırısı Kayseri'de protesto edildi.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınlarında gerçekleşen terör saldırısı Kayseri'de protesto edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Memur-Sen üyeleri adına açıklama yapan İl Temsilcisi Aydın Kalkan, sosyal ve ekonomik iyileşmelerin sabote edilmeye çalışıldığını söyledi.

Teröristlerin ve sahiplerinin hain emellerine ulaşamayacaklarını vurgulayan Kalkan, şöyle konuştu:

" Türkiye'nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte, sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre verdiğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'te saldırıyı kınayan açıklama

Bu arada, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yazılı açıklamasında, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Alçakça saldırılarla Türk milletinin sarsılmayacağını, terör örgütlerini kullanarak Türkiye'ye geri adım attıramayacaklarını belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Terör ve terörün destekçileri şunu iyi bilsinler ki milletimize yaşatılan bu acılar, Türk milletini daha da güçlü hale getirmekte ve daha da birbirimize kenetlemektedir. Acımızı paylaşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız ve hainlerin kökünü kurutmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Doğru bildiğimiz yolda yılmadan, korkmadan yürümeye devam edeceğiz. Hain saldırıda şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim yaralılarımıza şifa versin. Milletimiz bu acıyı da yüreğinde paylaşarak azaltacak, devletimiz de hain teröre hak ettiği cevabı verecektir."

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Tabip Odası Başkanı Hüseyin Per, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de yayımladıkları mesajla İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş İstanbul Türkiye Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title