Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Çaturoğlu, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, çeşitli darbe teşebbüsleriyle Türkiye'nin üstesinden gelemeyenlerin farklı argümanlarla gelmeye çalıştığını söyledi.

Terörün bu işin bir numaralı aktörü olduğunu ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu:

"Yeni yılın ilk saatlerinde terör saldırısıyla Türkiye sarsıldı. Saldırıyı farklı manalara çekmek isteyenler oldu. Bu toplumun tamamına bütün vatandaşlarımıza ve halk kesimine yapılmış bir terör saldırısıydı. Terör sadece öldürmekle yetinmiyor. Terör oluşum biçimiyle ve sonraki yankılarıyla derin ayrıntılar açarak topumun içinde hedefini öyle almaya çalışıyor. Her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu zamanlardayız. Çeşitli darbe teşebbüsleriyle bu işin üstesinden gelemeyenler şu anda farklı argümanlarla üzerimize geliyor. Terör bu işin bir numaralı aktörüdür. Bunun siyasi olayları var. Ülkemiz dünyada belirleyici güç olacak ve olmaya da devam edecek. Biz sıradan bir ülke değiliz."

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çaturoğlu Zonguldak AK Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title