Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Türk devletinin karşısına mertçe çıkamayanlar namertçe, kalleşçe yollara başvurmaktadırlar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Türk devletinin karşısına mertçe çıkamayanlar namertçe, kalleşçe yollara başvurmaktadırlar." dedi.

Adana Milletvekili Karakaya, partisinin Adana İl Başkanlığı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında dün gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, "terörle mücadele" mesajı verdi.

Kabil, Karabağ, Bağdat ve Şam'da insanlık dışı yöntemlere başvuranların İstanbul'da da kanlı yüzünü gösterdiğini belirten Karakaya, açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"Türk devletinin karşısına mertçe çıkamayanlar namertçe, kalleşçe yollara başvurmaktadırlar. Bu dün de böyle idi, bugün de böyle. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin doğum yıl dönümünü idrak ettiğimiz anlarda O'nun müjdesiyle fethedilen İstanbul'u, insanlığı hedef alan vahşeti yapanlara lanet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Türkiye kendi varlığını korumak, meşru haklarını savunmak için kıyamete kadar mücadele edecek, asla bu yoldan dönmeyecek, zalime boyun eğmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, zulmeti yenmek, katillerden hesap sormak, devletimizi güçlü kılmak, birlik ve beraberliğimizi temin yolunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü fedakarlığı yapmaya ve bu yoldaki her türlü mücadeleye destek olmaya devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mevlüt Karakaya İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title