Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili "Kalleşler amaçlarına ulaşamayacaktır.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili "Kalleşler amaçlarına ulaşamayacaktır." dedi.

Babaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Haçlı zihniyetinin terör örgütleri üzerinden hedeflerine ulaşmak için her türlü kalleşliğe başvurduklarını belirtti.

Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda ve 15 Temmuz'da destan yazıldığını ve vatandaşların bu topraklarda her zaman korkusuz ve özgürce yaşayacağını ifade eden Babaş, şunları kaydetti:

"PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri hepsi aynı amaç için ülkemizde kalleş eylemler düzenliyorlar. Terör örgütleri ve onların destekçileri kendi kanlarında boğulacaktır. Buna inancım tamdır. Kalleşlerin bizleri korkutmak ve yıldırmak için gerçekleştirdikleri hain eylemler büyük birlikteliğimizi bozmayı amaçlamaktadır. Milletimiz bu alçak eylemlerin amacına ulaşmasına asla müsaade etmeyecektir. Teröristler asla bizleri amaçladıkları korku psikolojisine sokamayacaklardır. Milletimiz bu hainliklere boyun eğmeyecek, yılmayacak ve korkmayacaktır. Bin yıldır, ölürsem şehit kalırsam gazi olurum anlayışıyla mücadelesini sürdüren bir milleti yıldıracağını düşünen gafillerin en kısa zamanda yok olacağına inancım tamdır. İstanbul'daki kalleş saldırılarda şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Tahsin Babaş Çanakkale Kastamonu İstanbul Politika Güncel Haberler

title