Haberler

Bursaspor Taraftar Grubu Lideri: Patlamadan 5 Dakika Önce Stattan Ayrıldık

Güncelleme:

Bursaspor taraftar grubu Teksas'ın tribün lideri, "Biz çıktığımızda bir şey yoktu ama stattan ayrıldıktan 5 dakika sonra patlama oldu. Çok şükür bizim kafilede bir şey yok." dedi.

Bursaspor'un taraftar grubu Teksas'ın tribün lideri Selim Kurtulan, Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarındaki patlamadan 5 dakika önce stattan ayrıldıklarını söyledi.

Kurtulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş- Bursaspor karşılaşmasının oynandığı stattan ayrıldıkları sırada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını belirtti.

Patlama sesini stattan ayrıldıktan 5 dakika sonra duyduklarını aktaran Kurtulan, şunları dile getirdi:

"ÇOK ŞÜKÜR BİZİM KAFİLEDE BİR ŞEY YOK"

"Biz sesi duyduk ama öyle bomba aklımıza gelmemişti. Biz çıktığımızda herhangi bir şey yoktu. Ama stattan ayrıldıktan 5 dakika sonra patlama oldu. Yolda giderken detayları öğrenmeye başladık. Sonradan bizi arayanlar patlama olduğunu söyledi.

Çok şükür bizim kafilede bir şey yok. Sürekli bizi arıyorlar, merak ediyorlar. Bursaspor taraftarlarımız merak etmesin, hepimiz iyiyiz. Bu alçak saldırıyı kınıyoruz. Bu olayın Beşiktaş maçından sonra olması bizi üzdü. Umarım şehitlerimiz olmaz, daha da üzülmeyiz. Geçmiş olsun."

BASIN SÖZCÜSÜ 15-20 DAKİKA ÖNCE STATTAN AYRILDI

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı da kendisinin patlamadan 15-20 dakika önce stattan ayrıldığını belirtti.

"Durumu öğrenir öğrenmez otobüslerle gelen taraftarlarımızın grup liderlerini hemen aradık." diyen Paçacı, "Yaralıların arasında taraftarlarımızın olmadığını öğrendik. Taraftarların yaralanmaması sevindirdi ama diğer yaralılar için üzüldük. Geçmiş olsun, acil şifalar diliyoruz. " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Spor

Bursaspor Beşiktaş Teksas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title