Haberler

İstanbul Bayrampaşa'da Üst Geçitte Bomba Patladı: 1 Kişi Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'de metro istasyonu yakınlarındaki bir üst geçitte parça tesirli bomba patladı. Patlama nedeniyle 1 kişi yaralandı.

İstanbul Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte parça tesirli bomba patladı. Patlama, Bayrampaşa 0-3 Sağmalcılar bağlantı yolunda saat 17.20 sıralarında meydana geldi.

ÇEVİK KUVVET BOMBANIN HEDEFİ OLACAKTI

Çevik Kuvvet polislerinin geçiş güzergahında olan yola tuzaklanan bomba, polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada polislerin aracı hasar görmezken yoldan geçen 34 NY 3726 plakalı otomobilde ağır hasar meydana geldi. Yaralı otomobil sürücüsü A.Y. (36) ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Patlamanın şiddetiyle 0-3 bağlantı yolunda seyreden araçlarda ve çevre binalarda hasar meydana geldi.

SEFERLER KISA SÜRE AKSADI

Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Polis helikopteri de bölgede keşif yaptı. Geçiş güzergahının olduğu bölgenin metro tarafından kullanılması sebebiyle Sağmalcılar istasyonunda yolcular ve metro araçları bir süre beklemek zorunda kaldı. Kısa süreli aksayan seferler, daha sonra normale döndü.

GÖRGÜ TANIKLARI PATLAMAYI ANLATTI

Olay yerine çok yakın bir yerde bulunan inşaat alanında çalışan bir işçi, çevredeki binaların camlarının döküldüğünü belirterek, "Bina tepemize yıkılıyor sandık. Çok şiddetliydi. Bizim olduğumuz bölgede herhangi bir yaralanma olmadı fakat aracıyla yoldan geçen biri ağır yaralanmış." dedi.

Patlamanın ardından olay yerine ilk geldiğini söyleyen Okan isimli vatandaş, "Sol tarafta bariyerlerin olduğu yere büyük bir ihtimalle koymuşlar. Yaralanan kişinin kafasında büyük bir yarık vardı. Olay yerine gelen ambulansla müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Büyük bir ihtimal bombaydı. Patlama olan yerde trafo yok çünkü." şeklinde konuştu. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü de, Bayrampaşa'da meydana gelen patlamada 1 kişinin hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "1 Aralık 2015 günü saat 17.15 sıralarında ilimiz Bayrampaşa ilçesi Kadife Kavşağı mevkiinde sebebi bilinmeyen bir patlama meydana gelmiş, 1 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili incelemeler devam etmektedir." denildi.

VALİ ŞAHİN: 1 KİŞİ YARALANDI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni henüz bilinmiyor." Patlama ardından durdurulan metro seferleri 18:15 sularında yeniden başlatıldı.

PATLAMA BİR ÇOK İLÇEDEN DUYULDU

İstanbul'da yaşayan birçok kişi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 'patlama' olduğunu yazdı. Kadıköy'den, Taksim'den, Bayrampaşa'dan Şişli'den patlamanın duyulduğu söyleniyor.

İşte olay yerinden ilk kareler:

Twitter kullanıcılarının paylaştığı bazı mesajlar şöyle:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (94)

SAMET:

KAHROLSUN PKK VE YANDAŞLARI

71
126
yanıtYanıtla
Refik:

Akp ye oy verenler memnun musunuz

28
93
yanıtYanıtla
bkine türk a:

bunlar uyarilardir kürdün gücünüde birazcik türkler görsün

14
96
yanıtYanıtla
Kürt:

Sağı solu patlatarak masum insanlara zarar vererek hak mücadelesi olmaz!

yanıt27
yanıt18
Apo:

Senin gibi kürzen taaa

yanıt1
yanıt1
Haydar:

Arkadaş bu sayfada turko lar toplanmış yemin ediyorum çogu turk sirf olayi kürtlere yikmak için kürt ler adina yorum yaziyorlar . . . . . turklere lafim yok sadece nick degistirip kürtlük taslayan turkolara söyluyorum namertsiniz o kadar

yanıt30
yanıt1
Vatandaş:

ben duymadım ama bombaysa selonun cici cocukları pkk yapmıştır.

77
14
yanıtYanıtla
AA:

SEN YAPMIŞSINDIR

yanıt7
yanıt30
nusaybinli:

kim yaptiysa ellerine saglik

12
64
yanıtYanıtla
Sait:

Sana lanet gelsin turko senin kurt ve nusaybinli olmadigini biliyoruz kivirma bence aptal mahluk

yanıt39
yanıt1
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title