Haberler

İstanbul'da Yılbaşı Kutlamaları

Etiler'de vatandaşlar, 2015'e ışık ve lazer şovları, konfeti, yapay kar ve havai fişek gösterileriyle girdi.

Şişli Belediyesi'nce her yıl Nişantaşı'nda düzenlenen kutlamaların bu yıl yapılmaması nedeniyle vatandaşların tercihi Beşiktaş oldu.

Yeni yıla kutlamalarla girmek isteyen vatandaşlar, Beşiktaş Belediyesi'nce Etiler Nispetiye Caddesi'nde oluşturulan etkinlik alanına erken saatlerden itibaren toplandı.

Burada oluşturulan platformda saat 19.00'da başlayan DJ performanslarına eşlik eden vatandaşların özellikle yılbaşını anımsatan kıyafet giydikleri ve bu yönde takılar taktığı görüldü.

Kutlamaya katılanlar müzik eşliğinde dans ederek, yeni yıl coşkusunu yaşadı. Yılbaşı partisi kapsamında Kenan Doğulu konser verdi. Doğulu, hologrom teknolojisinin kullanıldığı platformda Zeki Müren ile düet yaptı.

Yağmur ve soğuğa rağmen katılım yüksek oldu

Etkinlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da alandaki vatandaşlara hitap ederek, yılbaşını kutladı. Hazinedar'ın katılımcılara seslendiği anda da hologrom teknolojisi kullanıldı.

Dans ederek eğlenen coşkulu kalabalık, saatler 00.00'ı gösterdiğinde hep bir ağızdan 10'dan geriye sayarak, yeni yıla "Merhaba" dedi.

Etiler'de yeni yılın ilk dakikalarında havai fişek, konfeti ve yapay kar gösterileri sunuldu. Yılbaşı partisine soğuk ve yağmura rağmen katılımın yüksek olduğu görüldü.

Kutlama sırasında kalabalık nedeniyle bazı kişiler, ezilme tehlikesi atlatırken bazı kişiler ağaçlara çıkarak dans etti.

Taşkınlık yapan bazı kişilere de alandaki sivil polis ve güvenlik görevlileri tarafından engel olundu. Kutlamalar sırasında çıkan kavgayı polis ekipleri ayırdı.

Kutlama yapılan bölgede seyyar satıcıların fazla olması da gözlerden kaçmazken, polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kenan Doğulu İstanbul Yılbaşı Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title