Haberler

İstanbul'da Yaşanan Taksici Rezaletinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da Bitaksi uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da taksi sürücüsü ile müşteriler arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde seyir halindeki taksinin ön sağ ve sol arka kapıları yarı vaziyette açık şekilde Bakırköy'deki durak taksi önüne geldiği görülüyor.

Burada aracı durduran taksici Barış K.'nın dışarı çıkıp J.R ve erkek arkadaşı O.D.'ye bir şeyler söylediği ve ardından O.D.'ye yumruklar savurduğu görülüyor. Bu sırada olayı fark eden çevredekiler ve taksi durağı çalışanlarının araya girerek tarafları ayırmaya çalışıyor.

BAKIRKÖY'DE YAŞANDI

Olay geçen hafta İstanbul Bakırköy'de gerçekleşmişti. 19 Mart günü Bakırköy ilçesindeki evlerine taksi çağıran çift, İncirli semtine doğru hareket ederken cadde üzerinden kaza yapan iki araca rastladı. Araçlardan birinin içindeki kadın ve çocuğun sıkışması üzerine kapatılan yoldan geçemeyen taksinin şoförü Barış K. otomobilde mahsur kalan insanlara aldırmadan çıkıştı.

İddialara göre Barış K., kaza yapan otomobile doğru dönerek, camdan sert bir şekilde "Bu araç kimin?" şeklinde çıkıştı. Kazaya karışan diğer şoförün kibarca yaptığı "Kadın sıkıştı ve korktu; şuan araçları çekemiyoruz, sen yan sokaktan dön." uyarısına da öfkelenen taksici ölüm tehditleri yağdırmaya devam etti.

POLİSİ DE TERSLEDİ

Tehdit edilen araç sahibinin hemen ileride bulunan polisi uyarmasıyla konu emniyete taşındı. Polis tarafından durdurulmasına rağmen ters davranışlarını sürdüren taksici Barış K. araçtan indirildi. Yolcular da taksicinin haksız olduğunu polise belirterek taksiden uzaklaşmayı tercih etti.

Yaşadıkları olayı ve taksicinin uygunsuz hareketlerini kullandıkları BiTaksi uygulamasına yorum olarak bildirdi.

Olaydan bir hafta sonra, 26 Mart Pazar günü, öğlen sularında yine aynı uygulamayla taksi çağıran çift şokla karşılaştı. Yanlarındaki 4 bin liralık stüdyo malzemesi ve ekipmanla gelen araca binen çiftin karşısına yine Barış K. isimli şoförün kullandığı taksi çıktı.

İddiaya göre şoför, "Bir haftadır sizi takip ediyorum, yeniden (taksi) çağırmanızı bekledim. Bugün çağırdınız, uygulamadan sizi gördüm ve hemen geldim. Bu araçtan inemezsiniz, sizi öldürüceğim." dedi ve aracı istenilen istikametin aksine doğru sürmeye başladı.

Taksici daha sonra çifti ölüm tehdidi ile durağa getirdi ve videoda yaşanan görüntüler ortaya çıktı.

BİTAKSİ AÇIKLAMA YAPTI

Günlerdir korku içerisinde yaşayan, maddi manevi zarara uğrayan çift beklediği sonucu alamayınca yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı.

Olayın kısa sürede Twitter ve Facebook'ta yankı bulmasının ardından BiTaksi yetkilileri sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Daha sonra çifte de ulaşan BiTaksi yetkilileri, B.K. isimli şoförün sistemden çıkarıldığını belirtti. Konuya gerekli özeni göstermeyen çalışanların işine de son verileceğini açıkladı.

BiTaksi yetkilileri, çiftle yüzyüze de görüşüleceğini belirterek hukuki konuda yardımcı olunacağı bilgisini paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bakırköy İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title