Haberler

İstanbul'da Yarın Tüm Metrobüs Seferleri İptal Edildi

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın tüm metrobüs seferleri saat 05 İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın tüm metrobüs seferleri saat 05.00'den, Kabataş- Taksim arası çalışan finüküler sistemi ve Şişhane- Taksim ve Levent- Taksim istasyonları arasında çalışan metro seferleri de saat 06.00'dan itibaren iptal edildi. İDO'nun Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na yolcu seferleri de yapılmayacak.

-TRAFİĞE KAPALI CADDELER-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları dolayısıyla, yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu kapsamda Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesi trafiğe kapatılacak.

-İPTAL EDİLEN SEFERLER-

1 Mayıs'ta saat 06.00'dan itibaren Kabataş- Taksim finüküler sistemi, Şişhane- Taksim ve Taksim Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim istasyonları arası seferleri iptal edildi. İDO A.Ş, Genel Müdürlüğü'nce, Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına yolcu seferleri, (Avrupa Yakasından Andolu Yakasına yolcu seferleri hariç) yapılmayacak. Aynı gün 05.00'ten itibaren tüm metrobüs seferleri de iptal edildi.

-ALTERNATİF GÜZERGAHLAR-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün duyurusunda, alternetif yollar şu şekilde açıklandı:

Yolcuzade İskender Caddesinden gelen akım Şişhane Meydan' dan Okçumusa Caddesi/ Bankalar Caddesi istikametine yönlendirilecek.

-Abide-i Hürriyet Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Hürriyettepe Işıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.

-Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ve Bomonti Dereden gelen akım Cevahir Otel önünden tekrar Darülacize Caddesine veya Bomonti yönüne yönlendirilecek.

-Mecidiyeköy'den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Esentepe istikametine yönlendirilecek.

-Şişli yönüne giden akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdereye yönlendirilecek.

-Dolmabahçe'den Gümüşsuyu'na ve Küçük Çiftlik'e akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım sahil yönünden Karaköy'e verilecek.

-Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak.

-Perşembe Pazarından ve Unkapanı'nden gelen akım Şişhane'den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarına akım verilmeyecek.

-Kasımpaşa'dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek.

-Dolapdere'den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak.

-Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek, Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip, Valikonağı alt başa yönlendirilecek.

-Süleyman Seba Caddesinden gelen akım Bayıldım Caddesine verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek.

-Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak.

-Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak.

-Ayrıca Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

-E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacak. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Güncel

Mecidiyeköy Kabataş 1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title