Haberler

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Şişli ile Bağcılar'da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Şişli ile Bağcılar'da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokakta uyuşturucu satan kişilerin yakalanması amacıyla Şişli Kuştepe Mahallesi'nde bir eve baskın düzenledi. Özel Harekat Şube ve Çevik Kuvvet Şube müdürlüklerine bağlı polislerin de destek verdiği operasyonda, uyuşturucu sattıkları öne sürülen Kamil A. ve Ferhat T. gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada, bin 705 gram bonzai, 810 gram Hint keneviri, 179 gram uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve 11 mermi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Kamil A. ve Ferhat T. tutuklandı.

Narkotik ekipleri, Bağcılar'da ise daha önce kaçak kumarhane olarak kullanılan ve mühürlenmiş iş yerine baskın düzenledi. İş yerinin tuvaletinde ve salondaki klimanın içine gizlenmiş 39 gram bonzai, ruhsatsız 2 tabanca ve 11 mermi bulundu.

Operasyonda, uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla 4 kişi yakalandı. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden Sinan E. tutuklanırken, 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bağcılar İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title