Haberler

İstanbul'da Terör Örgütü Operasyonu: 13 Gözaltı

Güncelleme:

PKK'ya yönelik 6 ilçede yapılan eş zamanlı operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK'ya yönelik 6 ilçede yaptığı eş zamanlı operasyonlarda, 13 kişi gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI BASKIN

Polis ekipleri, Pendik merkezli Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ataşehir ve Bağcılar'da 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

13 KİŞİYE GÖZALTI

Operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan 22 şüpheliden 13'ü gözaltına alındı.

NELER ÇIKTI NELER

Adreslerde yapılan aramalarda, otomatik av tüfeği, kuru sıkı tabanca, çok sayıda mermi, kaçak sigara, dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

KarsliMobil-ANDROID:

Bıktık bu Göz alti alinmalardan. Atin içeriye.!

28
5
yanıtYanıtla
VatanseverMobil-ANDROID:

Kardeşim hepsini geçtim örgütsel döküman ele geçirildi diyosun! SIK KAFASINA DAHA NE BEKLiCEN POLiSiM...

18
11
yanıtYanıtla
BOŞVER ADIMI:

KAHROLSUN PKK DERSİNİZ GİDİP PKKLIDAN DÜRÜM YERSİNİZ ONLARIN SATTIGI SİGARADAN İÇERSİNİZ ONLARI İŞE GÖTÜRÜRSÜNÜZ EKMEK VERİRSİNİZ YAZIK 10 TANE ÇOCUGU VARMIŞ DERSİNİZ ACIRSINIZ KAÇAK SİGARA ÇAY İYOLUYOR DERSİNİZ ELEKTRK SU VERGİ PARASINI ALMAZSINIZ HALK OLARAK BİZ NEYAPIYORUZKİ DESTEK VERMEKTEN BAŞKA HEPSİ ZENGİN OLDU AMA KÖMÜR YİYECEK YARDIMI ONLARA BİZ FAKİRİMİZİ UNUTTUK ŞİMDİ HEPSİ ZENGİN FAKİRİ KALMADI ACIMAYINN ALIŞ VERİŞ YAPMAYINNN BUNLARDAN KARDEŞ OLMAZZZZZZZZZ

23
4
yanıtYanıtla
Terörist apo:

Kahrolsun pkk Apoya ölüüüüüm Yasasin türkiye cumhuriyetiiiiii

27
0
yanıtYanıtla
GÜNEYDOĞULU:

Devletin ekmeğini yiyen tüm vatandaşların asli görevlerine ilaveten vatanın birlik ve beraberliğinin tesisi ve müdefaası bağlamında 2. bir görev olarak Devlete haber alma ve haber temin etme görevi verilmelidir. bu ve buna benzer bazı köklü değişiklikler elzemdir. hainler o zaman biter. . .

15
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

O askerlerin, o polislerin hayallerini, umutlarını , geleceklerini söndürdünüz . O dağ gibi anaların feryatları kulaklarınızda çınlayacak. yetim bıraktığınız kuzuların ölene kadar edecekleri bedduaları peşinizi bırakmayacak. Gözyaşları Anadolu toprağına bulanmış temiz yürekli , yüksek kalpli ve merhametli kardeşlerimizin her namazdan sonra ettikleri dualar bir ok olup kalbinize saplanacak. Hemen ölmeyeceksiniz ölürseniz acımız çıkmaz. Sürüm sürüm sürünecek dayanılmaz acılar içinde kıvranarak yaşayacak

16
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

6 ilde 13 kişi nedir ya,

11
4
yanıtYanıtla
ALİ:

hükümete sesleniyorum kardeşim niye asmıyorsunuz bunları polisimizi askerimize yazık günah. biraz olsun helal süt emmişseniz hepsini demirtaş başta asarsınız. Daha ne bekliyorsunuz

12
0
yanıtYanıtla
BOŞVER ADIMI:

HALA BASKIN YAPIP YAKALIYOMUSUNUZ ŞÜPHEN VARSA VURACAN POLİSİM. . . ACIMIYACAN ACIRSAK ACINACAK DURUMA DÜŞERİZ

11
1
yanıtYanıtla
Suat:

Esas bunların finans kaynaklarını kurutmak lazım, üç-beş kişi gözaltısıyla olmaz, tamam polisimze minnettarım, alsınlar içeri ama başlarına ulaşmak lazım bu kefferelerin.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title