Haberler

PKK'nın İstanbul Bombacısı Yakalandı!

Güncelleme:

PKK'nın İstanbul'daki eylemlerinde kullanılan el yapımı bombaları hazırladığı ve terör örgütünün bomba uzmanı olduğu öne sürülen Ekin P., Küçükçekmece'de yakalandı.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Kanarya Polis Merkezine 24 Eylül gecesi atmaya çalıştığı çakmak gazıyla güçlendirilmiş parça tesirli, basınç etkili ve fitil ateşlemeli EYP'nin elinde patlaması sonucu yaralanan A.B. (19) kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu öne sürülen İ.G. (18) ve M.E.U. (21) ile birlikte gözaltına alınmıştı.

ŞÜPHELİNİN İFADESİ, ASIL SORUMLUYU YAKALATTI

Şüphelinin ifadesinde, bombayı İkitelli'de yaşayan Ekin kod adlı örgüt sorumlusundan aldığını söylemesi üzerine çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün düzenlediği operasyonda söz konusu sorumluyu Küçükçekmece'de saklandığı adreste yakaladı.

YAKALANDIĞI ADRESTE PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Adreste yapılan aramalarda, patlamaya hazır bir EYP, yapımı devam eden 8 EYP ve bomba yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Eylül PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title