Haberler

İstanbul'da Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Güncelleme:

İstanbul polisi, sabah saatlerinde Küçükçekmece ve Esenyurt'ta önceden belirlenen adreslere helikopter destekli operasyon düzenledi.

İstanbul emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Küçükçekmece ve Esenyurt'ta önceden belirlenen adreslere helikopter destekli operasyon gerçekleştirdi.

EŞ ZAMANLI BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, sabah saat 05.00 sıralarında Küçükçekmece ve Esenyurt'ta önceden belirlenen adreslere baskın düzenledi.

İNTERNET KAFEYE BASKIN

Operasyon kapsamında, Kanarya Mahallesi'nde bulunan bir internet kafeye baskın düzenleyen Özel Tim, dükkanın kepengini kaldırıp kapısını levye ile kırarak içeri girdi. Bu sırada 'Akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarda sokak başlarında güvenlik önlemi aldı.

İnternet kafede inceleme yapan ekipler, içeride kamera kaydı alıp, incelenmek üzere bazı malzemelere de el koydu.

HELİKOPTER DESTEK VERDİ

Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde de bir apartman dairesine Özel Harekat polislerinin desteğiyle baskın düzenlendi. Koçbaşı ile daire kapısını kıran ekipler, içeride inceleme yaptı. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece Esenyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (88)

mhpli:

Mhpliyim ama işite karşı savaşmak için pkkye katılacammm

15
32
yanıtYanıtla
cengizzz:

hdp ye oy veren 6 milyon kişiyi seçime kadar tutuklayacaklar :D osmanlıda hile bitmez hurda bitmez oyun hiç bitmez.

16
27
yanıtYanıtla
mhpli:

Tuğrul türkeşte mhpliydi ama şimdi pkklilerle aynı safta.buna ne diyeceğiz onbaşılar.bıji tuğrul türkeş

9
28
yanıtYanıtla
FATİH:

IŞIDE silah verildiği ortaya çıktı. Bunlar gündemi değiştirme çabaları.

13
22
yanıtYanıtla
mhpli:

Alparslan türkeş yaşasaydı oda gelirdi benimle pkkye katılırdı işite karşı savaşmaya.

9
21
yanıtYanıtla
gerçekçi:

işid dün akşam vurdu ona niye operasyon yapmıyorsunuz yoksa bir bağınızmı var

13
16
yanıtYanıtla
alparslan:

Halkin bunlardan destegini elini cekmesi lazim halkta oder bunun bedelini zamani gelince

25
4
yanıtYanıtla
turanist:

Allahiniza gurban Bozkurtlarim

18
8
yanıtYanıtla
TRABZON61:

VATAN SAVUNMASI DEĞİL, SARAY SAVUNMASI, SANDIKTA YENİLİNCE; SİLAHA VE SOPAYA SARILDI! RTE ve AKP

6
20
yanıtYanıtla
Turkiyemmm:

Baris yanlisiydim suna kadar ama goruyoruz ki bu hainler haince planlara geziyorlar ermeni tohumları! Sizi bu kadar kudurtanlar açılım barış diyenler yerlebirolsun

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title