Haberler

İstanbul'da Tenis Şöleni Başlıyor

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın 9'uncusu yarın oynanacak ana tablo maçlarıyla başlayacak.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın 9'uncusu yarın oynanacak ana tablo maçlarıyla başlayacak.

Toplam 226 bin 750 dolar ödüllü turnuvada, ana tabloda yarın ilk tur maçları yapılacak.

Kadınlar dünya klasmanında 34. sırada bulunan Slovak tenisçi Anna Karolina Schmiedlova, turnuvanın 1 numaralı seribaşı olarak mücadele edecek.

Turnuvada geçen sezon şampiyon olan ve dünya sıralamasında 43. sırada bulunan Ukraynalı raket Lesia Tsurenko ise organizasyonda ikinci kez şampiyon olmaya çalışacak.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta Türk tenisçilerden Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu, ana tabloda raket sallayacak.

Turnuva, 24 Nisan Pazar günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

Öte yandan, TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası ise 25 Nisan Pazartesi günü başlayıp, 1 Mayıs Pazar günü finallerle tamamlanacak.

Turnuva 9. kez düzenleniyor

İstanbul'da 2005 yılında başlayan ve 2010 yılına kadar her yıl düzenlenen turnuvaya, 2011-2013 yılları arasında "TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası nedeniyle ara verildi.

Üç yıl aradan sonra Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğunda, Türkiye Tenis Federasyonu'nun katkılarıyla "TEB BNP Paribas İstanbul Cup" ismiyle 2014 yılında yeniden başlayan ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen turnuva Esenyurt'ta Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonlar

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta yıllara göre şampiyon olan tenisçiler ve ülkeleri şöyle:

YılSporcuÜlke2005Venus WilliamsABD2006Shahar Peerİsrail2007Elena DementievaRusya2008Agnieszka RadwanskaPolonya2009Vera DushevinaRusya2010Anastasia PavlyuchenkovaRusya2014Caroline WozniackiDanimarka 2015Lesia TsurenkoUkrayna

Kaynak: AA / Spor

Türk Ekonomi Bankası Çağla Büyükakçay BNP Paribas İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title