Haberler

İstanbul'da Tekne Faiciasında Ölen 2 Kişi Samsun'da Toprağa Verildi

İstanbul Beylikdüzü'nde tekne faciasında hayatını kaybeden 32 yaşındaki İmdat Gökdeniz ve 33 yaşındaki Cemal Erdem memleketleri Samsun'da toprağa verildi.

İstanbul Beylikdüzü'nde tekne faciasında hayatını kaybeden 32 yaşındaki İmdat Gökdeniz ve 33 yaşındaki Cemal Erdem memleketleri Samsun'da toprağa verildi.

İstanbul Beylikdüzü Ambarlı Limanı açıklarında önceki gün akşam saatlerinde balık tutmak için denize açılan 5 arkadaşın içinde bulunduğu fiberglas tekne battı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri çevrede arama yaptı. Yapılan aramalarda İmdat Gökdeniz ve Cemal Erdem'in cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler  Yenibosna'da ki Adli Tıp Kurumu'na yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak karayoluyla bu gece saatlerinde memleketleri Samsun'a getirildi.

İMDAT GÖKDENİZ LADİK'TE, CEMAL ERDEM HAVZA'DA

Samsun'un Ladik ilçesi Akyazı Mahallesi'nden olan istanbul'da reklam ve tanıtım işi yapan evli 2 çocuk babası 32 yaşındaki İmdat Gökdeniz, Akyazı Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrasında Akyazı Mahallesi Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Samsun'un Havza ilçesi Susuz Mahallesi'nden olan evli ve 2 erkek çocuğu babası 33 yaşındaki Cemal Erdem ise, bugün sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan evinin önünde kılınan cenaze namazı sonrasında Aşağı Susuz Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildiği belirtildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü İstanbul Akyazı Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title