Haberler

İstanbul'da Tablo Değişmedi

Güncelleme:

İstanbul'da ilk gelen oylarda Selahattin Demirtaş sürpriz yapacak gibi olsa da son gelen sonuçlara göre Ekmeleddin İhsanoğlu öne geçti.

12. Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından belirleneceği seçimde oy kullanma işlemi sona erdi. Seçimin kaderinde büyük etkiye sahip olacak İstanbul'dan da ilk sonuçlar gelmeye başladı. Sandıklar açılmaya başladığında İstanbul'un sahil kesimindeki ilçelerinde sürpriz sonuçlar vardı.

Avcılar, Çatalca, Bakırköy, Beşiktaş, Şişli gibi CHP'nin kalesi olarak bilinen ilçelerde Selahattin Demirtaş önde görünüyordu. Ancak sandıkların açılmaya devam etmesiyle birlikte Ekmeleddin İhsanoğlu bu ilçelerde öne geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Selahattin Demirtaş İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

CROLARINEFENDİSİ:

bu cro anca süpriz yumurtadan çıksa süpriz olur....terörist...

51
165
yanıtYanıtla
HASAN ABİ:

PKK teröristleri oy kullansaydı kazanabilirdi yamyam IŞID la birbirlerini yiyorlar katil canavar sürüleri yoksa demirtaş kesin kazanırdı :)

12
118
yanıtYanıtla
farukbager1349@hotmail.com:

hasan senin eben çok güzel galiba...

yanıt0
yanıt0
danteDanteBrazil@outlook.com:

demirtaşı sevmem ama dediğini yapan RTE ''dir kardeşim

yanıt0
yanıt0
insanoglu:

En büyük Lider Selahattin Demirtas, Her zaman destegimiz sana

53
36
yanıtYanıtla
Cizreli:

Barış Kazandı. Helal Olsun Demirtaş Herzaman senınleyiz

38
16
yanıtYanıtla
nedim:

Bu seçimi iki kişi kazandı 1. Erdoğan. 2. Demirtaş. Ekmeleddin kaybett. bu kadar açık ve net. sonraki seçimlerde asıl çıkışı yapacak HDP olacaktır. CHP oy kaybediyor . MHP sabit oyu var onları kullanıyor.

43
6
yanıtYanıtla
malazgirtttt:

BARIS heryerde basarıyor HDP TURKİYENİN SESİ OLACAK ezilen kürdün alevinin türkün butun insanlıgı kapsiyacak barısa inananların sesi olacak tek sesle tek yurekle demokrasiye inanan herkes hep birlikte HDP diyelim basarıyoruz

25
7
yanıtYanıtla
hade yaylan:

Biz erdoğan var diye oyumuzu verdik. Yoksa ekmel tek olsaydı tamamı demirtaşa oy verirdi. Sizin sihniyet bozuk erdoğan o zihniyetleri temizliyor o yüzdn kürtler oy verdi. Kro dediğin millet vekili olabilmiş ve senin parti liderlerin gibi kağıda bakıp ta konuşmuyor. kro seni, seni gidi ilkokul mezunu

23
4
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Bu fotoğrafa bakarak ; Demirtaş''tan iyi türkücü olur gibime geliyor :-)

6
19
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title