Haberler

İstanbul'da Şiddetli Rüzgar

Merter'de bir inşaat alanının koruma duvarı, rüzgarın etkisiyle yola devrildi Sultangazi'deki kurbanlıkların satıldığı çadırlar fırtınanın etkisiyle yıkıldı Fırtınanın gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'daki şiddetli rüzgarın etkisiyle Merter'de bir inşaat alanının koruma duvarı yola devrilirken, Sultangazi'de kurban satış çadırları yıkıldı.

İstanbul'da öğleden sonra etkisini artıran fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor. Merter yan yolda devam eden bir inşaatın tahta ve demirlerden oluşan koruma duvarı, şiddetli rüzgar nedeniyle yolun üzerine düştü. Bir araç duvarın altında kalırken, olayda hasar meydana geldi.

Bu arada Beyoğlu, Sarıyer, Üsküdar, Beykoz, Şişli, Eyüp, Kadıköy ve Güngören'de fırtına nedeniyle çatıdan kiremit ve bacaların uçtuğu, ağaçların yerinden söküldüğü şeklinde gelen ihbarlar da iftfaiye ekiplerince değerlendiriliyor.

Yola düşen ağaç dalları ve inşaat parçaları, trafiğin akışını olumsuz etkiliyor.

Kurban pazarında çadırlar uçtu

Sultangazi Belediyesi kurban satış ve kesim alanında kurulan çadırlar fırtınanın etkisiyle yıkılırken, bazı vatandaşlar da hafif yaralandı.

Kastamonu'dan gelen hayvan satıcısı Nazım Hüseyin Baş, "Çadırlarımız fırtınadan uçtu, hayvanlarımız açıkta kaldı. Mağdur olduk. Bugün bu fırtınada satış olmadı" dedi.

Fırtınanın hızı 80 km/saate ulaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, öğleden sonra İstanbul'da etkili olmaya başlayan kuvvetli fırtınanın hızı, 80 kilometre/saate kadar ulaştı.

Fırtınanın, gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sultangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title