Haberler

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

Güncelleme:

İstanbul için yapılan "meteorolojik uyarı"nın ardından kentte akşam saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. TEM ve D-100 karayolunda trafik oluştu.

BATTANİYE İLE KORUNDULAR

İş çıkış saatinde yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar otobüs durakları ve saçak altlarına sığındı. Beyoğlu'nun caddelerinde çocuklarıyla kalan kimi Suriyeliler ise üzerlerine serdikleri battaniyelerle yağmurdan korunmaya çalıştı.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Yağış sırasında sürücüler de zor anlar yaşadı. TEM ve D-100 karayolu ile ana arterlerde trafik yoğunlaşırken, sürücüler güçlükle ilerleyebildi.

METOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan "meteorolojik uyarı"da şiddetli yağışın saat 18.00 sıralarında başlamasının öngörüldüğü belirtilmişti.

Marmara'da başlayacak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak İstanbul başta olmak üzere Yalova, Bursa, Balıkesir il geneli ile Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinde etkili olacağı bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title