Haberler

İstanbul'da Ramazan" Etkinlikleri

Sanatçı Ahmet Özhan yarın Yenikapı Şehir Parkı'nda, 12 Temmuz'da Beyazıt Meydanı'nda sahne alacak Özhan, Kadir Gecesi de Feshane'de "Ramazan İlahileri" seslendirecek.

Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan, "İstanbul'da Ramazan" etkinlikleri kapsamında Yenikapı, Beyazıt ve Feshane'de İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80'li yılların başından itibaren gerçekleştirdiği tasavvuf müziği çalışmaları ile yeni bir akımın öncüsü Ahmet Özhan, yarın teravih namazı sonrası Yenikapı Şehir Parkı'nda, 12 Temmuz Cumartesi akşamı ise Beyazıt Meydanı'nda sahne alacak.

Sanatçı, "Güldeste", "Ateş-i Aşk", "Mevlana'nın Dilinden", "Edeb ya Hu" ve "Son Nebi" albümlerinden eserler seslendirecek.

Kadir Gecesi olan 23 Temmuz'da ise teravih namazı sonrası gerçekleştirilecek Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Feshane'de sahne alacak sanatçı, bu kez "Ramazan İlahileri" ile İstanbullularla buluşacak.

Yenikapı, Maltepe, Feshane ve Beyazıt Meydanı'nda ramazan boyunca saat 19.00'da başlayacak ve sahura kadar devam edecek "İstanbul'da Ramazan" etkinlikleri ücretsiz olacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazıt Meydanı Kadir Gecesi Ahmet Özhan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title