Haberler

İstanbul'da Polis Denetimleri

İstanbul'da 24-31 Ağustos'taki denetimlerde, haklarında arama kararı olan ya da çeşitli suçlara karıştıkları iddia edilen 131 kişi yakalandı.

İstanbul'da 24-31 Ağustos'taki denetimlerde, haklarında arama kararı olan ya da çeşitli suçlara karıştıkları iddia edilen 131 kişi yakalandı.

İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen tarihlerde asayiş, sahtecilik ve narkotik olaylarına yönelik çalışma yaptı.

Kent genelindeki çalışmalarda, motosiklet hırsızlığından 13, sahtecilikten 11, çalıntı plakadan 1, ruhsatsız silah bulundurmaktan 7, açıktan hırsızlıktan 3, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 1, trafik cezasından 1 ve narkotik madde bulundurmaktan 16 kişi gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 78 kişi de yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 131 kişiden 17'si tutuklandı.

Ayrıca denetimlerde, 8 kilo 200 gram eroin, bin 56 gram bonzai, bonzai yapımında kullanılan 525 gram sentetik madde, 6 gram esrar, 1 gram kokain, 24 adet extacy, 20 sahte kimlik, 8 ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 73 fişek, 9 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title