Haberler

İstanbul'da Polis Denetimleri

Çocuk Şube Müdürlüğü'nce 1 8 Haziran'da yapılan denetimlerde, asayiş olaylarına karıştıkları iddiasıyla yakalanan 21 şüpheliden biri tutuklandı.

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü'nce 1-8 Haziran'da yapılan denetimlerde, asayiş olaylarına karıştıkları iddiasıyla yakalanan 21 şüpheliden biri tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 1-8 Haziran 2014'te yapılan çalışmalarda, suç delillerini gizleme, değiştirme ve yok etme, cinsel istismar, görevli memura direnme ve görevini yaptırmama, kasten öldürme, hakaret, kötü muamele olaylarına karışan yaşı 18'den küçük 21 kişinin yakalandığı belirtildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden birinin tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, il genelinde çalışan, çalıştırılan ve dilenen çocuklar üzerine yapılan denetimlerde ise 18 yaşından küçük 19 ve 18 yaşından büyük 6 kişinin yakalandığı, 17 aileye adli, bir aileye de idari işlem yapıldığı ifade edildi.

Bu arada, kayıp olarak aranan 96 çocuğun bulunarak, aileleri ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildiği bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title