Haberler

Operasyona Giden Polisler, Köpek Engeliyle Karşılaştı

Güncelleme:

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok adrese baskın yaptı. Adreslerden birinde köpek engeliyle karşılaşan polisler zor anlar yaşadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona Özel Harekat Timleri de destek verdi.

POLİSLERİN KÖPEKLE İMTİHANI

Operasyon kapsamında Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bir oto yıkama dükkanına gelen ekipler kapı kilidini kırdı; fakat buradaki pitbull cinsi köpek nedeniyle bir süre içeriye giremedi. Oto yıkama çalışanının köpeği bağlamasıyla iş yerine giren polisler içeride arama çalışmasına başladı.



ELİNDE BIÇAKLA BALKONA ÇIKTI

Bu arada ekipler Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde de 3 katlı bir binaya baskın düzenledi. Özel Harekat polisleri bina dış kapısını kırıp içeri girdi. Ne olduğunu anlamayan bir apartman sakini elinde bıçakla balkona çıktı. Polisleri görünce de tekrar içeri girdi. Ekiplerin baskın yaptığı adreste aramaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

emekli hasan:

özellikle uyuşturucu işi yapanlar uyuşturucu sakladıkları yerin etrafına pitbul bağlıyorlar. bu bir taktik. her zaman yaşanır.

41
2
yanıtYanıtla
YPG:

Uyusturucu tacirleri hapse atilmali

18
3
yanıtYanıtla
KD:

Köpeyide sahibinide hepsini nallayin !!!

15
2
yanıtYanıtla
cr:

torbacıları değil aga babalarını içeri atın

11
2
yanıtYanıtla
Yazar8066:

Torbaciya bak torbaciligi savunuyor ;)

yanıt7
yanıt1
gerçek olan şu:

bu ülkede biraz güçlenen kendini kral sanıyor

10
1
yanıtYanıtla
ok:

bune lan sureklı reklam reklam reklam !! dalgamı gecıyosunuz ınsanlarla !

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ekipler içeri girdiler bizim mahallede gerçekleşen bir olay ama sonrada kusura bakmayın özür dileriz diyip dışarıya çıktılar gazeteciler gittikten sonra Biz ÖZÜR ile bütün herşeyi halletmiş oldular yani helal olsun valla sabah saat 06:00 da yapıyorlar baskını saat 08:30 da bitiriyorlar hiç birşey yokmuş gibi biz emir kuluyuz özür dileriz diyip çıkıyorlar dışarıya

3
6
yanıtYanıtla
Ankaram:

Sen yetkili bi abiye benziyon. . .

8
0
yanıtYanıtla
malmisiiz Mobil-ANDROID:

adam isini yapmasin mi lan sabah sabah polisin yaptigina bak diyolar malmisiniz olum

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title