Haberler

İstanbul'da Kültür Sanat

Akbank Sanat Piyano Günleri kapsamında, genç piyanist Orçun Yıldıran 19 Kasım'da, Norveçli piyanist ve besteci Jon Balke ise 21 Kasım'da müzikseverlerle buluşacak.

Avusturya'da müzik eğitimini sürdüren ve çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden 19 yaşındaki Yıldıran, 19 Kasım'daki konserinde klasik müzik repertuvarının seçkin eserlerini seslendirecek.

Norveç cazının önde gelen sanatçılarından piyanist ve besteci Jon Balke de 21 Kasım'da Akbank Sanat Piyano Günleri'nin konuğu olacak. Balke, konser öncesi düzenlenecek masterclass çalışmasında, müzikseverlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), yarın şef Theodore Kuchar yönetiminde Fulya Sanat'ta konser verecek.

Piyanoda Pascal Rouge'un eşlik edeceği orkestra, konserde Wagner'in "Rienzi Uvertürü", Saens'in "Piyano Konçertosu No. 2" ile Brahms'ın "Senfoni No. 4" eserlerini yorumlayacak.

Alman müzisyen, multienstrümantalist ve besteci Stephan Micus, yarın ve 16 Kasım'da Salon İKSV'de sahne alacak. Birçok ülkeyi gezen ve geleneksel enstrümanları yakından tanıyan sanatçı, müziğinde geleneksel bir yaklaşım yerine yenilikçi bir tutumu benimsiyor.

İzlandalı piyanist Olafur Arnalds, 18, 19 ve 20 Kasım'da Salon İKSV'de hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye'nin önemli seslerinden Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, yarın garajistanbul'da aynı sahneyi paylaşacak.

Kadıköy Süreyya Operası'nda, 16, 19, 20 Kasım'da "Giovanna D'arco" adlı konser izlenebilecek.

Devlet ve şehir tiyatroları

İstanbul Devlet Tiyatrosu, Küçük Sahne'de yarın 16 ve 17 Kasım'da "Kurban" ile 19, 20, 21 Kasım'da "Herkesin Bildiği Sırlar", Küçükçekmece Cennet Kültür Sanat Merkezi'nde yarın 16 ve 17 Kasım'da "Profesyonel" ile 21 Kasım'da " Kızılırmak", Üsküdar Tekel Sahnesi'nde 16 ve 17 Kasım'da "Çehov Makinesi", Beykoz Ahmet Mithat Efendi Sahnesi'nde yarın, 16 ve 17 Kasım'da "Son Tango", Cevahir Salon 2'de yarın, 16 ve 18 Kasım'da "Herkesin Bildiği Sırlar" ile 19, 20 ve 21 Kasım'da "Kurban", Üsküdar Stüdyo Sahne'de yarın ve 16 Kasım'da "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" ile 19, 20 ve 21 Kasım'da "Düğün Şarkısı" adlı oyunlar sahnelenecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda ise yarın, 16 ve 17 Kasım'da Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Kösem Sultan", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "İstanbul Hatırası", Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye", Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde "Yolcu", Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "Dar Ayakkabıyla Yaşamak" ve Ümraniye Sahnesi'nde "Hıdrellez" isimli oyunlar izlenebilecek.

Çevre Tiyatrosu'nda yarın "Bir İnfazın Portresi", Akatlar Kültür Merkezi'nde "Gizli Özne", Kozyatağı Kültür Merkezi (KKM) Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde "Mahşer-i Cümbüş", Trump Towers Mall'da "Nehir", Duru Tiyatro'da "Şahane Düğün", 16 Kasım'da Sahne3'te "Jeanne d'Arc'ın Öteki Ölümü", İkinci Kat'ta "Sürpriz", Oda Tiyatrosu'nda "Ferhat ile Kerem, Şirin ile Aslı", Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda "Olmasaydı", 18 Kasım'da KKM Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde "Kibarlık Budalası", 19 Kasım'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde "Ben Bertolt Brecht", Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde "Son Tango" adlı oyunlar sergilenecek.

Flamenko dansını, gelenekseli yitirmeksizin yeniliklerle sahneye taşıyan Rafael Amargo, 17 kişilik ekibiyle "Suite Flamenca" isimli gösterisiyle yarın, 16 ve 17 Kasım'da Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center'da sevenleriyle buluşacak.

Sergi

Galeri İlayda, yarından itibaren Işıl Ulaş'ın "Ürkütücü Tatlı Şeyler" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Mahmut Karatoprak'ın günlük imgeler ve lekelerin biçim kazanıp anlamlandırıldığı objelerle bezenmiş çalışmalarının yer aldığı "Sarı Sabır Çiçekleri" adlı resim ve desen sergisi, 20 Kasım'da Galeri Selvin'de açılacak.

Fotoğraf sanatçıları Emine Akbucak ve Tristan Zilberman'ın çalışmalarının bulunduğu "Köprüden Köprüye" adlı sergi, 21 Kasım'dan itibaren Od'A-Ouvroir d'Art'ta görülebilecek.

"Can Dostlarımız" adlı resim sergisi, 21 Kasım'da Akyol Art Center'da ziyarete açılacak. 15 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiden elde edilecek gelirin yüzde 30'u hayvanlar yararına çalışmalar yürüten derneklere bağışlanacak.

Çocuklar için

Milano Sirki, yarın, 15 ve 16 Kasım'da Merter Meydan AVM'de olacak. Sirkte, Bengal kaplanları, köpekler, palyaço Rossi, sihirbaz Yarda, komik zebra, hulo hoop, yer akrobasileri gösterileriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Avrupa'nın en büyük tema parkları arasında yer alan Jurassic Land, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde gezilebilecek. 10 bin metrekarelik dev bir alana kuruluKültür ve Turizm Bakanlığı denetiminde "özel tesis" statüsünde olan Jurassic Land'in farklı dönemlere ait dinozorların iskeletleri, rölyefleri, yumurtaları ve hareketli görsellerin sergilendiği müze bölümünde, dinozorların yaşadığı döneme ait bilgiler de yer alıyor.

"Odada Dört Mevsim" adlı müzikli çocuk oyunu, 16 ve 17 Kasım'da BKM İstanbul'da, 16 Kasım'da  "İçerisi Dışarısı" adlı çoçuk oyunu Akbank Sanat'ta, TİM Fettah Aytaç Salonu'nda 16 Kasım'da "Sindirella" ile 17 Kasım'da "Balerin Prensesler" adlı müzikli çocuk oyunları, İş Sanat Kültür Merkezi'nde de 17 Kasım'da "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı oyunlar sahnelenecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kadıköy Üsküdar Akbank Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title