Haberler

İstanbul'da kaybolan kızını Edirne'de arıyor -

İstanbul'da bir tatlıcıda baklava ustası olarak çalışan Abdülkadir Kutlu, 12 gündür kayıp olan kızı 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu'yu Edirne'de arıyor.

İstanbul'da bir tatlıcıda baklava ustası olarak çalışan Abdülkadir Kutlu, 12 gündür kayıp olan kızı 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu'yu Edirne'de arıyor.

Kutlu, kızının ve kızını kaçırdığını düşündüğü kişinin yan yana fotoğrafının bulunduğu afişleri kentteki iş yerlerinin ve ticari taksilerin camına ve vatandaşların yoğun olduğu alanlardaki ağaçlara yapıştırıyor.

Baba Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının 1 Eylül Pazartesi gününden bu yana kayıp olduğunu söyledi.

Gelen ihbarlar doğrultusunda birçok şehre kızını aramaya gittiğini belirten Kutlu, "Şu ana kadar elle tutulur hiçbir sonuca ulaşmadım. Kızımın bulunması için adli takip Türkiye'nin her yerinde başladı. En son geldiğim nokta, araştırmaların ve takibime göre, kızımı kaçıran şahsın burada olduğu yönünde. Kızımı burada tuttuklarını öğrendim. İki gündür Edirne'de kızımı arıyorum. Bütün duyarlı ve evlat sahibi insanlara rica ediyorum, gören ve bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa emniyet birimlerini arasınlar" diye konuştu.

Kızını, eşinin uzaktan akrabası olan F.G'nin alıkoyduğunu öne süren Kutlu, söz konusu kişinin madde bağımlısı olduğunu ve emniyet tarafından iki suçtan arandığını iddia etti.

- "Kızım eğitimine devam edecek"

Didar Didem Kutlu'nun dört çocuğundan en küçükleri olduğunu anlatan Kutlu, kızının tehdit zoruyla kaçırıldığına inandığını dile getirdi.

Evinin Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde olduğunu söyleyen Kutlu, şöyle devam etti:

"Kızımın kaçırıldığı gün ve ondan öncesi gün üç tane telefon aldım. Kızımın bir parkta tartaklandığını ve hırpalandığını söylediler. Benim kızım zaten 13 yaşında, 27 yaşında kendisinden çok çok büyük vatandaşın arkasına düşüp de gitmez. Liseye Beykoz'da Çok Programlı Lise'ye başlayacak, kızım eğitimine devam edecek. Benim halimi görüyorsun kızım, ben bunları hak edecek babaysam arama beni. Biliyorum ki bizim aramızda çok büyük bir aşk, sevgi var. Biz baba, kızız bizim sevgimiz çok yüce. Sana ne kadar düşkün olduğumu biliyorsun. En kısa zamanda beni ara."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title